Összesen kb. mennyibe került - szülés nélkül - a terhesgondozásotok magánrendelésen? + mennyi volt a szülés? (Pesti árakra gondolok. )
Magánrendelés: 8000.-/alkalom. Ez csak sima vizsgálat volt. Az uh-t, vérvételt a kórházban csinálták, így az nem került semmibe. Viszont voltam kétszer is 4D-n máshol, 12.000-ért. Az integrált pedig akcióban ingyen csinálták meg szintén a kórházban. NST-t már a szülésznő csinálja, szintén a kórházban, így azért sem kérhetnek pénzt.
Szülés a dokinak 50, szülésznőnek 20.
7000.-/alk (40 hét alatt: 15 alk, az 105000,-) két 4D (24000.-) Többi kórházban (ctg, genetikai, ingyenes)
Szülésznő választott: 40000, doki ügyeletes: 30000.-
Ha nem rohamos szülésem lett volna, magándokimnak 70-et kellett volna adni. Egyágyas szoba 3 nap, két éjszakára: 20000.- Ez összesen: 219000.- Még olcsón meg is úsztam, hogy ügyeletes dokim volt, különben 260 lett volna :O Durva így összeszámolva, igaz? huuuu
Szia! Egy másik kérdésnél már összeszedtem ezt, de látva a fenti válaszokat, szerintem a mienk nem annyira vészes: a köv. babónál is ha megtehetjük, nem mennék máshová.
Egy magánrendelés 6000 Ft, kétszer kenetvétel is volt, az + 2000. Havonta egyszer jártunk a dokihoz, az első három kötelező uh-t is nála csináltattuk, így össze tudtuk kötni 4D-vel, így az 3*10.000 Ft volt. (De mehettem volna a klinikára is ingyé, ahogy mentem is az utolsó UH-n.... hát nem volt felemelő érzés 2 órát várni egy 3 perces vizsgálatért, amin nem láttam semmit)
Egyszer voltam nst-n 3000-ért, de azóta szintén a klinikára járok ctg-re ingyé.
Így a 9 hónapra kb. 90.000-re jött ki a doki, +a vitaminok, de azt egészségpénztárra tudtam venni :o)
A szülésre nem mondott árat, valszeg 50-60 ezer lesz, + a szülésznő.
Nekünk megérte, bármikor hívhattam volna, bár nem volt miért szerencsére.
38 hetes kismama
Nekem 10.000.-/ alkalom, de csak 6 hetente jártam. Vérvétel, uh és ctg ingyen volt a klinikán, a magánrendelőbe is lehetett volna, de azért fizetni kellett volna külön. A 35. héttől már hetente járok, viszont nem kell fizetni. A szülés 100.000.- + a szülésznő 50.000.-
Kombinált teszt ingyen volt a bolgárkerék utcában.
Tehát az egész szülés nélkül kb. 50-60e volt, szüléssel húzósabb, az össz.: 200-210e.
Viszont a dokink eü pénztár tag, úgyhogy az megtérült, szülést anyu fizeti, egyedül a szülésznőt kell nekünk. Így azért könnyebb.
Ja igen és 4d ahányszor elmész. Azt elfelejtettem. Mi 2x voltunk.
Előző voltam, 38 hetes km. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!