Hány szem magnerotot szabad bevenni terhesség alatt maximum?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 09:36
1/9 anonim válasza:
Én ugy tudom nem lehet túladagolni a Mg-ot. Sokan akár 3x2-t szednek.
2/9 anonim válasza:
3x2-t. A felett se lesz bajotok, viszont hasmenést okozhat.
3/9 A kérdező kommentje:
értem.Akkor megpróálkozok a 3x2-vel.
Most olvasom a betegtájékoztatóját,arra is ez van írva,csak azt nem tudtam,hogy terhesség alatt is mehet-e ez az adag.
Azt is írja,hogy szét kell rágni és úgy inni rá a folyadékot.Hát én eddíg nem így vettem be,csak simán rágás nélkül.Befolyásolhatja ez a hatását?
2013. nov. 13. 09:54
5/9 anonim válasza:
Nekem napi 4000 mg-ot kell szedni. A doki szerint egészséges veseműködés mellett nem lehet túladagolni, mert a felesleget kipisiljük :-)
6/9 anonim válasza:
Napi 4-et szedek, orvosi utasításra. A legutóbbi vérvétel eredményen éppen az alsó határát súrolta a magnézium nálam. Kérdezte is a doki, hogy nem szokott-e görcsölni a méhem, a lábam... Szerencsére nem.
Ha erős görcseid vannak, szedd nyugodtan a maximumot.
(Egy ikerterhes barátnőmnek a dokija azt mondta, napi nyolcat is bevehet.)
7/9 anonim válasza:
Szia! Én orvosi utasításra napi 3x3 szedtem, előírta 37 hetes korig. Holnap töltöm a 36. hetet, de szombat óta abszolút nem szedem. Soknak találom. Ki van nyílva a méhszájam 22 hetes korom óta, ezért kellett, de a fiamnál is ki volt anno és nem tömtek magnéziummal és mégis a kiírt napon szültem.
8/9 anonim válasza:
Orvosi utasításra 4*2-t szedtem a szülésig.
9/9 anonim válasza:
4x2-t szedtem 32. héttől a 37.-ig, nem lehet túladagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!