Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felfázás esetén kihez menjek?

Felfázás esetén kihez menjek?

Figyelt kérdés
Ma elkezdett fájni a derekam meg a hólyagom( eléggé fáj),szerintem felfázhattam. Ilyen esetben a háziorvoshoz vagy a nőgyógyászhoz kell menni? Köszönöm a válaszokat! 19 hkm
2013. nov. 12. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a nődokihoz mennék, elvileg ilyenkor ők a kompetensek a gyógyszer adásban bármilyen okból kell gyógyszer. De mehetsz a háziorvoshoz is, mert elvileg neki is kell tudnia mit szabad és mit nem. De a nődoki meg is tud vizsgálni, a háziorvos kevésbé tud megvizsgálni, illetve szerintem elküldenek vizelet vizsgálatra bárhova is mész.
2013. nov. 12. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
A felfázás húgyúti fertőzés. Én a házi orvoshoz mennék. Ha szükségét látja, úgyis mondja,h menj el a nődokihoz.
2013. nov. 12. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben voltam.Urológushoz mentem,ő továbbküldött a nőgyógyászhoz,mert a baba miatt nem akart antibiotikumot adni,azt mondta,majd a nőgyógyász eldönti milyen szedhetek.A háziorvost kihagytam.
2013. nov. 12. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan jártam, csak nálam semmi tünet nem volt, csupán a vizeletemben volt egy kis baci meg fehérvérsejt. A háziorvost kérdeztem, hogy hozzá menjek, vagy a nőgyógyászhoz, és azonnal az utóbbi mellett tette le a voksát. Szóval én is nőgyógyászra szavazok.
2013. nov. 12. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Akkor irány a nőgyógyász!
2013. nov. 12. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csakis nődoki, ő ismeri a terhességed, ő ismeri az esetleges egyéb problémákat, így mérlegelni tudja a lehetőségeket!
2013. nov. 12. 23:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Háziorvoshoz mentem mert a nőgyógyász ma nem tudott volna fogadni ,én pedig reggelre már alig bírtam menni úgy fájt. Felfáztam nagyon csúnyán :( Genny meg fehérje van a vizeletemben...kaptam rá gyógyszert és azóta sokkal jobban vagyok! Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 13. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!