Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikortól várhatok javulást,...

Mikortól várhatok javulást, felfázás esetén?

Figyelt kérdés
Fáj a hasam,derekam is.Csütörtökön voltam nőgyógyásznál,aki felfázást-hüvely gyulladást állapított meg.Azóta szedem az általa ki írt antibiotikumot,kup,tea,stb...Mikortól lesz jobb,mert ma is fájdogál még a pocim.A másik hogy ha gyulladásom van,de csinált rák szűrést is,az nem kavar be az eredménybe.Mert én úgy tudtam,hogy gyulladás alatt nem szűrnek,mert fals eredményt ad.
2013. febr. 10. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ő biztos tudja, hogy szabad olyankor rákszűrést csinálni, különben nem csinálta volna! Tőzegáfonyás dolgokat vegyél, nekem azok segítenek! Gyógyszertárban lehet kapni direkt felfázásra van, elég húzós az ára, viszont nekem 3szem után hatott plusz forró vizes fürdő!
2013. febr. 11. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!Kipróbálom!
2013. febr. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!