Felfázás esetén lehet menni futni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 18:10
1/7 anonim válasza:
Betegen nem ajánlott! Semmilyen betegségben, még egy kicsi enyhe náthás hőemelkedésnél sem. A szervezeted immunrendszerének van most szüksége arra az energiára. Tudom, hajtja az embert a vér :), de bírd inkább ki egy kicsit.
2/7 A kérdező kommentje:
És meddig? :D Már egy hete nem voltam futni, nem tudok a seggemen ülni, pedig kéne. Még 8 napig van antibiotikum kúrám :(
2013. okt. 24. 19:37
3/7 anonim válasza:
Szerintem a teljes tünetmentesség után 2-3 nap elég. Amíg nem vagy tünetmentes, ha nagyon-nagyon-nagyon nem bírod, sétálj. De nem powerwalking ám! :D Csak kímélő módon. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz, akkor maradok a seggemen :( A séta holnap meglesz, úgyis mennem kell, a metró meg 20 perc sétára van :D
2013. okt. 24. 20:01
5/7 anonim válasza:
Simán mehetsz, miért ne mehetnél?
Ez nem a tüdőd, vagy torkod, úgyhogy semmit sem ártana.
6/7 anonim válasza:
SEMMILYEN betegségben nem ajánlott. Nemcsak tüdővel vagy torokkal, semmivel. Hacsak nem akarsz a kelleténél lassabban gyógyuló betegséget és szövődményeket. A gyógyulást nem a gyógyi hozza el, hanem az immunrendszer, és annak szüksége van ilyenkor arra az energiára, amit az ember ilyenkor elfutkorászik.
7/7 A kérdező kommentje:
5.-s: talán mert a futás nemcsak a torkon, meg a tüdőn múlik, hanem az egész testen.
2013. okt. 25. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!