Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállaljunk második babát?

Vállaljunk második babát?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a válaszok alapján fogunk donteni,de mivel itt ahol most élunk nem ismerek senkit sajnos nem tudok errol senkivel beszélgetni.

Márciusban lesz 3 éves a kisfiunk mindig is kicsi korkulonbséget szerettem volna a gyerekeim kozott.Egyetlen "feltételem" az volt hogy legyen gyerekszoba ne kelljen négyen egy szobában lennunk.Idén márciusban mikor két éves lett a kisfiam sikerult vennunk egy nagyobb lakást ugyhogy most már meg van a gyerekszoba is.Három honappal utána a férjem elvesztette a munkáját,de rogton talált is másikat csak éppen nem olyan fizetéssel.3-4 honapja valami eszméletlen vágyat érzek egy kisbaba után.Ahogy számolgattam ha befizetek minden számlát 140 ezer maradna havonta négyunkre.Szerintetek ez elég?Nem akarok fényuzoen élni de nyomorogni sem nem akarom az aprot számolgatni de most ugy érzem minden áron akarom ezt a babát!

2013. nov. 12. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha ebböl csak a kaját, ruházkodást, meg egyéb mindennapos kiadást kell fedezni, akkor belefér, de idövel, ha nönek a gyerekek, egyre több lesz.
2013. nov. 12. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem én simán bevállalnám!:) Főleg, ha van helye a babának. Vagy ha csak gyerekszoba van a két kicsi lehet egy helyen.
2013. nov. 12. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Én vállalnám!:)
2013. nov. 12. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Én is simán vállalnám:-))
2013. nov. 12. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk sokkal kevesebb marad és ennek ellenére vállaljuk. Tény, hogy nekünk még 1-1,5 évet kell kihúzni és sokkal jobb lesz, mint most.
2013. nov. 12. 20:10
 6/9 anonim válasza:

Ennél nálunk jóval kevesebb marad, de vállaljuk!

Mire megnő, oviba megy a kicsi is, addigra már te is (én is) dolgozni fogsz. A gyerekek örökölhetnek egymástól, gondolom van már egy halom játék is. Persze nem fogtok tengerparton nyaralni, de a boldogság nem ettől függ!

Hajrá! :)

2013. nov. 12. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen kevés pénzre nem vállalnám. Keressen a párod egy jobban fizető melót, és utána lehet.
2013. nov. 12. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy stabil a hátteretek, esetleg van megtakarításotok, az a havi 140 nem fogy el mindig nyom nélkül, akkor persze, simán, hajrá.
2013. nov. 13. 10:11
 9/9 anonim válasza:
Szia.Szeretnék a helyedben lenni,mert szerintem 140000 az nagyon sok pénz,amit már nem számlákra költesz.Mi számlafizetés után a 2. gyerek érkezése után max 65ezerből fogunk élni,és lehet,hogy még sokat is mondtam.De annyira szeretnénk már a kistesót,hogy nagyon.Szerencsések vagytok :)
2013. nov. 14. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!