Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet második terhességnél is...

Lehet második terhességnél is toxémiám?

Figyelt kérdés

Első terhességem alatt toxémia miatt 31hetesen kórházba kerültem,35.héten be kellett fejezni a terhességet.

Most újra babát várok,igaz még csak 7hetes vagyok,de számolnom kell megint a toxémiával?Az orvosok nem mondanak semmi egyértelműt.

2013. nov. 3. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, a másodiknál is előfordulhat.

Én is toxémiás voltam a fiammal való terhességem alatt és akkor mondták, hogy ez a következő terhességemnél is előfordulhat.

2013. nov. 3. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom ha az elsővel volt akkor a másodikkal nagyobb esélyjel fordul elő. Az fura, hogy a dokik nem mondanak semmit, mert rád különösen kell majd figyelni, hogy ezzel a terhességgel ne legyen probléma. Addig faggassad a dokit amíg nem ad számodra kielégítendő választ!
2013. nov. 3. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél toxémiás lettem, és a 37. héten megszületett a babám. Szerencsére minden rendben volt, és már elég érett nagy baba volt akkor is.

A következő 2 terhességemnél nem volt gond, vizesedtem a végén, de semmi komoly. Betöltött 39. héten születtek.

2013. nov. 3. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
sómentes diétát szoktak javasolni.
2013. nov. 3. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen lehet! Nálam mind két terhességnél volt. Diétáztam, de semmi. Lányommal 37. a fiammal a 36. hétig bírtuk.
2013. nov. 6. 06:32
 6/6 anonim ***** válasza:
3 gyereket szültem már,az elsővel súlyos toxémia volt,a 36. héten sürgősségi császár volt,a 2. gyereknél kihúztam a 39. hétig,de enyhe toxémiával,végül programozott császárral fejezték be a terhességemet. a 3. gyereknél újra súlyosbodott a toxémia,és szintén a 36. hétig bírtuk. :/ Szeretnénk 4. babát,de megmondom őszintén félek,bírná e a szervezetem,ki tudnám e hordani legalább a 36. hétig.
2013. nov. 6. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!