Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Enyhén viszketek odalent,...

Enyhén viszketek odalent, folyásom az van, mindig is volt, edig nem okozott panaszt, csak ma jött ez a viszketés, mivel lehetne kezelni?

Figyelt kérdés
Nem tudok ma orvoshoz menni,mert reggel rendelt,végül is nem erős a viszketés,ez még nem okoz panaszt a babámnak?Lehet valamit kezdeni vele,vagy várjam meg mig erősödik,és menjek orvoshoz?Folyásom az mostanában picit több ,vizes jellegü.1-2 nap miatt ugye nem lesz még baja a babának?14 hetes km.
2009. nov. 17. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:

A babának nem lesz baja, elkaphattál valami gombás fertőzést. Megpróbálhatod Canestennel, ez vény nélkül kapható, más (szerintem) ennél hatékonyabb szerhez doki kell.

A második terhességem alatt többször is kezeltek gombával, nem gond, elmúlik.

2009. nov. 17. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
A Canesten kúp és kenőcs nagyon jó erre.Próbáld ki!
2009. nov. 17. 14:41
 3/9 A kérdező kommentje:
De a canestent lehet úgy is ha nem megyek vele orvoshoz?
2009. nov. 17. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
persze, irany a patika, kerj canesten combit, kremmel jol kend be a huvelyt es a kupot applikator nelkul rakd fel, egy kis kremet kenj ra ugy konnyebb, 3 nap es elmulik, hasznalj betetet mert a kup kifolyik majd
2009. nov. 17. 15:42
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:-)
2009. nov. 17. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ma kaptam Gyno-Pevaryl kúpot ilyen tünetekre. Szerintem a Canestent ne használd csak úgy orvosi rendelet nélkül! Nekem azt mondta az orvos, hogy ezt a kúpot lehet terhesség alatt, mert ez nem árt. A Canesten tájékoztatóján viszont rajta van, hogy terhesség alatt csak orvosi mérlegeléssel. Szerintem inkább menj orvoshoz, és nézesd meg magad! Ő fogja tudni, hogy mit lehet rá. Addig pedig mosogasd kamilla teával. 7 hetes km.
2009. nov. 17. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a terhesség alatt többször használtam Canestent,a doki ajánlásával.A gyógyszertárban is rákérdeztem,azt mondták bátran használhatom.
2009. nov. 17. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok.Vizsgálat nem árt,zárt e a méhszáj.
2009. nov. 17. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok,elmúlt délutánra a viszketés,szerintem a tisztasági betéttől lehetett,majd megfigyelem.Gondolom a gomba nem múlna el ilyen hamar.Ha visszajön,megyek a dokihoz.
2009. nov. 18. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!