24. hetes vagyok és híztam 10kg-ot eddig. Ez soknak számít? 169 magas vagyok és 74kg-mal kezdtem. Nem kövér vagyok hanem csontos és mindenki meglepődik amikor mondom a súlyomat mert nem látszik rajtam. Sok ez a 10kg?
Kedves Kérdező, mintha csak magamat olvasnám.. :))
Én is kb a 24-25-ig hétig híztam az első tizesemet.. :D Igaz, én nagyon le voltam fogyva a terhesség alatt ( 169/55), na de akkor is fura volt, hogy hirtelen 65 kg fölött találtam magam, mikor egyáltalán nem mondható, hogy többet ennék, vagy nasizgatnék, két kutyával jártam párhuzamosan kutyaiskolába, és almát almával ennék legszívesebben.. :) Viszont a jó hír, hogy most 28 hetes vagyok, és kicsit mintha lassultak volna a kilóim.. :) Egyébként nem izgatom magam rajta, a cukrom rendben van, a dokim szerint pedig ez inkább víz, bár megmondom őszintén, hogy szeretem az új formáimat, a régi, gebe testem helyett. :)) Szóval szerintem ha az egészséged rendben van, akkor már csak az számít, hogy érezd jól magad a bőrödben! :) Jó babavárást kívánok!
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!