Nemvárt elött voltak tüneteitek? Ha igen mik voltak azok és mikor jelentkeztek?
Figyelt kérdés
Nemvárt elött vagyok 5-6 nappal...kiváncsi lennék kismamik nemvárt elötti tüneteire amiböl azt gondoltátok h babásak vagytok!
Köszönöm
2013. nov. 11. 10:00
1/7 anonim válasza:
Nekem csak megérzés volt. Szinte biztosra tudtam, hogy megfogant bennem egy kisbaba:) 1 héttel a menzesz ideje előtt tört rám. 2 hét után teszteltem és be is igazolódott:)
Szerintem tüneteket ilyenkor még nem okozhat, mivel még a sárgatest hormont nem termeli, amitől a rosszul létek is vannak.
2/7 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtt enyhe, alhasi görcs jelentkezett, ami azelőtt sosem volt. Ebből sejtettem, hogy ez a hónap más, mint a többi.:)
3/7 anonim válasza:
Ó! Az kimaradt, hogy a nem várt előtt 1 héttel, volt enyhe menstruációs görcs! Második voltam.
4/7 A kérdező kommentje:
Elöször is gratulálok a babátokhoz :)
Én 2 napja éreztem elöször menszis tompa fájdalmat,ma reggel szúrkálást most pedig ismét tompa fájdalom. Vmint a melleimet úgy érzem mintha égnének,vmikor jobban vmikor kevésbé.tudom nem szabad a tünetekre adni,de reménykedem. Nem akarok csalòdni....
2013. nov. 11. 10:27
5/7 anonim válasza:
Fàjtak a melleim, enyhèn emelyegtem, sehogysem ereztem mavam jól, nagyon dobogós volt a szívem,a jobb kezem nem tudtam emelni úgy fàjt, hihetetlenül hisztis ès sírós lettem. Egyebken nem tudtam hova tenni a tüneteket eszembe se jutott hogy összejött.
6/7 anonim válasza:
Nekem is egy megérzés volt hogy baba lesz. Biztosra éreztem viszont a tipikus tüneteim nem voltak hisz ilyen korán még nincs. Annyi volt hogy egy héttel az elött hogy nem vártam felvoltam puffadva pedig én nem szoktam. a nemvárt után egy nappal már pozitívat teszteltem :)
7/7 A kérdező kommentje:
Pozitivat teszteltem :)
2013. nov. 15. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!