Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19. hét után milyen új, addig...

19. hét után milyen új, addig nem tapasztalt tüneteitek jelentkeztek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, h mire gondolsz konkrétan. Mert 1001 addig nem tapasztalt mondjuk úgy, h tünet jelentkezhet. Pl. rugizásra érted?
2009. jún. 26. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem válaszolónak.Millió ˝tüneted˝ lehet még a végéig.

Boldog babavárást!

34 h

2009. jún. 27. 06:54
 3/6 A kérdező kommentje:
ami kb. azidőtájt kezdődik...
2009. jún. 27. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
pl. akkoriban kezd mozogni vagyis kicsit kesöbb,nekem 20 hetesen,ezutan kezdtem kicsit kellemetlennek erezni a pocit mert 21-22 hetesen mar ereztem amikor neha kinyomja magat itt-ott,mostmar 24 hetesen napi rendszeresseggel es ez bar en örülök neki de nem mindig kellemes,olyankor jol bekemenyedik a hasam,altalaban igen nagy mozgas van utanna:)mostmar nyügösebb vagyok ha sokat kell autozni,ez is uj nekem.meg igazan en most erzem hogy nöl a poci,nehezen kelek fel az agybol,kellemetlen hasznalni a "hasizmot".
2009. jún. 27. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

szia nekem első terhesség és mellsőfali méhlepény mégis 16.héttől éreztem a babát:)

na de nem ez a kérdés

20 hetes vagyok és a héten jött az a tünetem, hogy állandóan éhezek....és eszem egy csomót mégsem lakok jól:))

Most kezd hízni a bab, lehet ézért van, mondjuk pocakom se sok van sajna:((

Szóval nekem most jött elő az ehetnék:)

més talán nincs

2009. jún. 27. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy leírtátok ezeket
2009. jún. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!