10-11 hetes terhesen milyen tüneteitek voltak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 10:10
1/5 anonim válasza:
Az nekem tök jó időszak volt. A világon semmit nem éreztem :) örültem a babának, nem fájt semmim, nem volt semmi tipikus tünet :) király volt! Azóta sok-sok idő eltelt, most már leszakad a derekam :)
2/5 anonim válasza:
Gyomorégésem volt, de nem tudom, hogy a terhességtől vagy attól, hogy akkor még nagyon nem tudtam, hogy mi lesz velünk mert nem tervezett baba volt, és még nagyon félelmetesnek éreztem mindent.
3/5 anonim válasza:
Mellfeszülés, sűrűn mentem pisilni és nagyon kívánós voltam. Nekem kb. a 10 héttől jött a kellemetlenebb hányinger, puffadás kb egy hónapig.
33+5 hkm
4/5 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen kezdődött a hányinger, hányás, tartott a 14. hétig.
Fáradt voltam, és gyenge, sokat feküdtem, alig tudtam enni.
Hasfeszülés is van/volt, és sokat jártam pisilni, de az még most a 15 héten is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!