Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg Ő van a pocakomban? :-)

Tényleg Ő van a pocakomban? :-)

Figyelt kérdés

[link]

El sem hiszem...most kezdem igazán felfogni! Ő az én kicsikém!

Mit tippeltek, mennyi idős és van-e valami a lába között? Bár ez még lehet nehéz :-)

2013. nov. 10. 20:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm, ti tudjátok mennyire határtalan a boldogságom! A rengeteg szerettem is velem örül, de úgy érzem, hogy ezt a világnak tudni kell! :-)
2013. nov. 10. 21:11
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kötekedők! Nem KELL gratulálni, ez csak egy kedves gesztus. Én gratulálok és boldog babavárást kívánok!!!!!
2013. nov. 10. 21:41
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is kedves utolsó!
2013. nov. 10. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Sok itt az irigy ember :D Gratulálok kérdező! Mivel már Neked fiú lesz, szoríts nekem is egy kisfiúért! Másfél éves lányom után most vagyok 16 hetes, és szeretnék fiút :) 20 hetesen lesz uh. Szóval én is megértelek, és átérzem a boldogságod! Nem is kell az érzéseidet magadba folytani.
2013. nov. 10. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező neked pedig nagyon sok egészséget és gratulálok a babához :)
2013. nov. 10. 22:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Mennyi idiota van...sztem nekik nem adatott meg ez a boldogsag es itt toltik ki haragukat....

En is gratulalok a kisfiuhoz,nekem is fiam fog szuletni januar kozepen ha minden jol megy :) Mi 17 hetesen voltunk elsonek 4D-n,hihetetlen erzes volt,amikor megmondtak,hogy kisfiu. 25 hetesen ismet elmentunk akkor mar olyan kepet kaptunk a pofijarol,hogy akkor azt mondtam,hogy en sem hiszem el,hogy o lakik bennem es hogy o a mi fiunk! Nagyon jol tudom,hogy mit erzel :) Sok boldogsagot nektek :)

2013. nov. 10. 22:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező!! Mért törlöd a kommenteket? Nem érdemli meg ??
2013. nov. 10. 22:19
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Jaj szorítok a kisfiúért! Majd írd meg ha van kedved privátban, hogy mit mondtak!
2013. nov. 10. 22:28
 19/22 anonim ***** válasza:
27%
Gratulalok,nagyon nagyon szep egezseges gyonyoru kisfiu latszik mar igyis uh.on,nagyon sok oromod,boldogsagod legyen benne tunderi :))
2013. nov. 11. 03:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia gratulalok,épp most vagyok túl egy missed abbon nagyon faj, de ilyenkor kapok egy kis reményt hàtha én is àtèlhetem egyszer ezt. Tènyleg tiszta szívből örülök nektek.
2013. nov. 11. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!