A kislányom a pocakomban rengeteget csuklik! De ez csuklás? Már aggódom!
Már kezdek megilyedni mert naponta többször érzem(3*4*)és jó sokáig!Az érzés az olyan folyamatosan ritmikusan lüktető dolog!Amit lent érzek a szemérem csontom és a köldököm között!Na tessék már megint!! :))))))
31hkm
Én is éreztem minden áldott nap, jó sokáig. Az én kisbabám szülés után ugyanúgy folytatta ezt a jó szokását pár hónapig minden nap. Ő megadóan tűrte ahogy csuklott, mi meg stresszeltük magunkat, hogy szegény baba.:(
Állítólag azért csuklanak pocakban, mert nyelnek a magzatvízből. Legalább erősödik a rekeszizmuk.:)
Komolyan, nálunk napi program volt a pocakban csuklás.:)
Ne aggódj,ez normális.
Az én lányom napi 8x! csuklott!
6 hónapos most,és itt kint is sokat csuklik.
Olyan napi 3-4x. :D
Én is 31 hetes vagyok. Nekem is 2-3x csuklik a kislányom. Pont ma voltam dokinál és megkérdeztem, hogy normális-e. Azt mondta az. Ne aggódj te sem! Mikorra vagy kiírva?
Boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat!
UTOLSÓ!! Én szept.05-re vagyok kiirva! De jó hogy megkérdezted,én is megakartam/megakarom de majd csak jövőhét kedden megyek!Sok boldogságot és egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!