Miért mozog keveset a babám? Árthatok vele ha rengeteget jövök-megyek egész nap?
Figyelt kérdés
31 hetet töltöttem és azt tapasztalom hogy elég keveset mozog a picim és nekem nem olyan intenzív mint ahogy más kismamák leirják!! Ez jelenthet valami problémát???2013. júl. 8. 19:32
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem probléma, nem egyformák a babák. Lehet, hogy a te babád nyugodtabb.:) Ha végig ennyit mozgott, akkor nincs semmi baj.
Én végig dolgoztam terhesség alatt, sokat autóztam, és a babám mindig vezetés közben volt a legaktívabb.:) Sokszor meglepett, hogy rúgott egy nagyot, vagy betámasztotta a talpait a bordáimnál és csak nyomta, én meg kívülről tartottam annyira fájt. Vicces volt igazából, nem értettem, hogy miért pont vezetés közben csinálja.:)
Az, hogy ki mennyire intenzívnek érzi nem összehasonlítható, mivel mindenki csak a sajátját érzi.:) Ne aggódj!
2/3 anonim válasza:
Mivel sokat jössz még, valószínű csak nem figyelsz eléggé rá hogy mozog e!
Nyugi!
3/3 anonim válasza:
Az én fiam sem mocorgott mikor én "rohangálós" napokat tartottam. Állítólag a sok mozgás jobban elringatja, olyankor többet alszanak, na meg a járkálásban/autózásban/buszozásban te sem érzed annyira mozogni. Nézd meg, ha egy mozgalmas nap után hazamész, leülsz a fotelba és ellazulsz, kb. fél óra múlva olyan aktív lesz a picurkád, hogy csak na. (vagyis nálunk így volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!