34 hetes vagyok. Véget nem érő hasmenésem van? Lejjebb!
Csúnya, régóta tartó köhögésre kaptam Augmentin 875-öt 3x1-et. Szedem péntek óta. Mellette vasat, magneziumot és NatureMin-t.
Éjjel óta szünni nem akaró hasmenésem van!
Emellett még elég sokszor görcsöl a hasam, fáj a derekam. Az egész délelőttöt végigaludtam, annyira ki voltam/vagyok merülve. A hasam sokat keményedik, baba mocorog.
Ugye nem a szülés előjelei lehetnek? Vagy a gyógyszer miatt lehet hasmenésem?
Én a biztonság kedvéért kihívnám az ügyeletet már csak azért is mert a hasmenéssel rengeteg folyadék távozik és az eleve nem jó még egy egészséges embernek sem nemhogy egy kismamának.
A baba az első, nekünk innen gép mögül könnyű okoskodni pláne ha valaki hülyeséget ír...
Ahogy már itt írták van ügyelet. A tudakozó meg tudja adni a számát vagy a neten is megkeresheted a lakóhelyed szerintit. Én nem kockáztatnám a picit lehet, hogy nincs komolyabb baj de azért mégis félteném.
Persze lehet, hogy én vagyok paranoiás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!