Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok. Véget nem...

34 hetes vagyok. Véget nem érő hasmenésem van? Lejjebb!

Figyelt kérdés

Csúnya, régóta tartó köhögésre kaptam Augmentin 875-öt 3x1-et. Szedem péntek óta. Mellette vasat, magneziumot és NatureMin-t.

Éjjel óta szünni nem akaró hasmenésem van!

Emellett még elég sokszor görcsöl a hasam, fáj a derekam. Az egész délelőttöt végigaludtam, annyira ki voltam/vagyok merülve. A hasam sokat keményedik, baba mocorog.

Ugye nem a szülés előjelei lehetnek? Vagy a gyógyszer miatt lehet hasmenésem?

2013. nov. 10. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a biztonság kedvéért kihívnám az ügyeletet már csak azért is mert a hasmenéssel rengeteg folyadék távozik és az eleve nem jó még egy egészséges embernek sem nemhogy egy kismamának.

A baba az első, nekünk innen gép mögül könnyű okoskodni pláne ha valaki hülyeséget ír...

2013. nov. 10. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ettől a gyógyszertől én majdnem összeestem nem terhesen is, annyira rosszul voltam, nekem is hasmenésem volt, és minden lépésnél össze akartam rogyni, olyan hulla voltam. Szerintem attól van neked is, én abbahagynám a helyedben és holnap meglátogatnám a dokit. Igyál amennyit csak tudsz, egyél kekszet, főtt krumplit, ami nem terheli a hasad és talán benne is marad. Jobbulást!
2013. nov. 10. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Hányingerem is van. A dokim nem veszi fel, holnap delelott tudom ot hivni.
2013. nov. 10. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy már itt írták van ügyelet. A tudakozó meg tudja adni a számát vagy a neten is megkeresheted a lakóhelyed szerintit. Én nem kockáztatnám a picit lehet, hogy nincs komolyabb baj de azért mégis félteném.

Persze lehet, hogy én vagyok paranoiás...

2013. nov. 10. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne kockáztassmenj ügyeletre mert van ismerősöm, aki elkapott valami hasmenős vírust és végül a szülészeten kötött ki visszatartáson.Nem paráztatni akarlak,de biztos, ami biztos...Lásson minél előbb doki, legalább te is megnyugszol!Kitartás,minden rendben lesz!
2013. nov. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!