Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok, és egy hete...

32 hetes vagyok, és egy hete hasmenésem van. Valami gyors gyógymód van erre?

Figyelt kérdés
Biztosan nincs baj a babával, mert valamit összeehetem. Csak egyszerűen nem tudom mit csináljak, diéta nem nagyon használ. Ha nem lennék terhes meginnék egy pohárka pálinkát, attól elmúlt régen ha ilyen volt :(
2013. okt. 5. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Reszelt, bebarnult alma, reszelt sárgarépa, száraz keksz, pirítós nekem beválik. A cukros dolgokat kerüld, növelik a hasmenést.
2013. okt. 5. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Dokinál nem voltál? 1 heti hasmenés után már azért érdemes elmenni. Nem szedsz terhes vitamint? az is okozhat hasmenést. Sok magnézium is okozhat hasmenést. Nekem a fokhagyma ami mindig minden bajon segít. Hasmenésen torokfájáson bármin. 2-3 gerezd fokhagyma 1 ek mézzel szerintem mindenre a legjobb gyógymód, egyszer nem voltam beteg a terhességem során, és nem szedek vitaminokat sem. (vas, folsav, magnézium, de ezeket muszáj szednem) Bár a vas inkább szorulást okoz de van olyan vas ami okozhat hasmenést is. Széntabletta ha jól tudom szedhető, és Smecta is , de gyógyszerről feltétlenül kérdezd meg az orvosodat.

- reszelt alma keksszel

- fokhagyma

- főt krumpli

- sok folyadék

- és szerintem doki.

2013. okt. 5. 10:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Most hogy mondod! Amióta a dokim emelete a magnézium adagomat, azóta megy a hasam. Reggel kettő, este kettő már az adag. Nem is fog múlni?

A fokhagymásat azért megpróbálom (csak torokra szoktam). Hátha segít :)

Köszönöm!

2013. okt. 5. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A kakaò, csoki, szekletfogo.
2013. okt. 5. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Banán,ropi,keksz,kis leves répával,tésztával.
2013. okt. 5. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a magnézium okozza akkor szólni kell a dokinak. Én 2x1 magnéziumot szedtem. Egyik nap nagyon görcsölt a hasam ekkor felemelték 3x2 re. De mondta az orvosom ha hasmenésem lenne tőle akkor próbáljam meg csökkenteni a magnéziumot, de fontosabb, hogy a hasam ne görcsöljön. Ha nem lenne elég a magnézium még így sem, hogy 32 szedek, vagy hasmenésem lenne akkor menjek vissza megbeszéljük mert akkor befektet és kapok szuriban magnéziumot. Végül mind ezekre nem volt szükség, mert 3x1 magnézium rendszeresen nagyon ritkán 4x1 egy-egy nap elég volt, nem lett hasmenésem tőle és a has görcsök is elmúltak.
2013. okt. 5. 16:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kiderült, hogy a túlzott szilva bevitel volt a hibás... :)

2013. okt. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!