32 hetes vagyok, és egy hete hasmenésem van. Valami gyors gyógymód van erre?
Dokinál nem voltál? 1 heti hasmenés után már azért érdemes elmenni. Nem szedsz terhes vitamint? az is okozhat hasmenést. Sok magnézium is okozhat hasmenést. Nekem a fokhagyma ami mindig minden bajon segít. Hasmenésen torokfájáson bármin. 2-3 gerezd fokhagyma 1 ek mézzel szerintem mindenre a legjobb gyógymód, egyszer nem voltam beteg a terhességem során, és nem szedek vitaminokat sem. (vas, folsav, magnézium, de ezeket muszáj szednem) Bár a vas inkább szorulást okoz de van olyan vas ami okozhat hasmenést is. Széntabletta ha jól tudom szedhető, és Smecta is , de gyógyszerről feltétlenül kérdezd meg az orvosodat.
- reszelt alma keksszel
- fokhagyma
- főt krumpli
- sok folyadék
- és szerintem doki.
Most hogy mondod! Amióta a dokim emelete a magnézium adagomat, azóta megy a hasam. Reggel kettő, este kettő már az adag. Nem is fog múlni?
A fokhagymásat azért megpróbálom (csak torokra szoktam). Hátha segít :)
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Kiderült, hogy a túlzott szilva bevitel volt a hibás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!