Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39. hét elején vagyok, eddig...

39. hét elején vagyok, eddig szedtem a magnéziumot, csak most mondta barátnőm, hogy már nem szabadna. Ártottam valamit?

Figyelt kérdés
Éjszakánként sokszor begörcsölt a vádlim, azért szedtem. Ha most abbahagyom, mire számíthatok?
2013. nov. 10. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
36. hétig lehet szedni.
2013. nov. 10. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincsen, de már ne szedd, mert a szülés előtt màr nem kellene teljesen ellazítani vele a méhizomzatot :-)
2013. nov. 10. 14:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Miután utánaolvastam, már én is tudom. De ezt már nem tudom visszacsinálni, senki nem mondta, se a dokim, se a védőnő...
2013. nov. 10. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem fogok emiatt később szülni vagy ilyesmi? Amúgy mindig kérdezte a védőnő, van-e jóslóm, mondtam nincs, de nem jutott volna eszébe, hogy miért... én meg honnan tudjam?
2013. nov. 10. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Tenyleg ezek a dokik es vedonok olyan ,,nemtorodom,,-ok.

En nem Magyarorszagon elek, de nem is emlitettek, hogy jo lenne magneziumot szedni. Pedig montam, hogy sokszor kemenyedik a hasam.

En pont ma kerdeztem ra,itt az oldalon, hogy tenyleg jo-e?

2013. nov. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!