3hete az uh-n azt írták, hogy hátsó falon tapad és jó helyen; tegnapelőtt volt egy pici vérzésem, bementem a nőgyógyászatra, csináltak uh-t és a méhlepény 2,5cm-re volt csak a méhszájtól és pici szurkáló görcseim vannak néha bal oldalon a hasamnak. Egyébként a baba rendben van. Magnéziumot kell szednem, meg no-spat a görcsökre, meg volt egy pici felfázásom, arra is szedek bogyót :/ Nem lesz baja a babámnak, ugye? 21hetes vagyok most.
Valamint ágynyugalom és a másik doki mondta, hogy házasélet sem lehet.
2013. nov. 9. 09:44
2/9 anonim válasza:
21 hetesen még van esélyed arra ,hogy távolodjon a méhszájtól.Sajnos nekem nem távlodott igy biztos , hogy császárral szülök.Sőt 35 héttől befektettek.Mert a 3.trimeszterben a jósló fájásk vérzést okoznak. Bár idáig nem volt vérzésem.
2013. nov. 9. 10:28
3/9 A kérdező kommentje:
Mikorra várod a picit?
2013. nov. 9. 10:41
4/9 anonim válasza:
Legkésőbb a november 25-ével kezdődő héten császár. Ha elotte lesz vérzés, akkor azonnyomban.
2013. nov. 9. 10:57
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor kitartás és sok boldogságot :)
2013. nov. 9. 11:01
6/9 anonim válasza:
Szia. Nekem a 18. uh mondták,hogy a lepény a belső méhszájnál van. Most a 26-on meg nézettem és nem mozdult el onnan. 2 hét múlva kontrol és kilátásba helyezték a császárt.Most vagyok 27+1 napos.
2013. nov. 9. 12:32
7/9 anonim válasza:
Nekem is majdnem hogy fedte a méhszájat.34.hétig akartak várni,hogy akkor ha addig semmi nem történik utána már nem fog.Nekem a 32.héten ment feljebb,enyhe vérzéssel is járt,igy kórházban voltam.
2013. nov. 9. 12:47
8/9 anonim válasza:
20 hetesen nekem fedte a méhszájat, vagyis nem tudott rendesen feltapadni sem (véreztem is, rházban kötöttem ki emiatt), és kb 5 hét alatt már 3 centire felment, végül beállt a hasam közepére. Az vigasztaljön, hogy elvileg lefelé nem fog menni, vagyis rá biztos nem húzódik a méhszájadra, nálunk (Bp Szt Margit) a dokim szerint 5 centis különbségnél már lehet természetes úton szülni, ha nincs ennyi a lepény és a méhszáj között, kkor császár. De a babának baja tuti nem lesz :)
Hátsó falra meg tuti felmászik, általában az elsővel szokott gond lenni... Noszogasd a lepényt, hogy menjen feljebb ;)
2013. dec. 14. 22:26
9/9 anonim válasza:
Nyugi nem lesz semmi bajod, csak pihenj nagyon sokat.
Nekem 14 hetesen volt vérzés és görcs, akkor azt mondták ,h épp csak hogy nem fedi a lepény a méhszájat.CSászármetszésről szó sem esett ezidáig, pedig már lassan 31.hétnél járok.Ha nem válik le idő előtt a lepény nem kell császár.vnő és 2 kislány anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!