Milyen értéktől számít a méhlepény mélyen tapadónak? Nekem 18 mm állapított meg a méhszájtól való távolságot.18 hetes vagyok. Tudom hogy ez még változhat csak hogy ez a 18mm épphogy kevés vagy mégis mihez viszonyítsam?
a mélyen tapadó meg az elölfekvő lepény az nem ugyanaz. az elölfekvő az jelenti azt amit irtál, hogy még a méhszáj közelében van, de ahogy nő a terhességed, meg a méhed úgy egyre feljebb kerül, ne aggódj!!! Nekem is igy volt!!
a mélyen tapadó az azt jelenti hogy a méhnyálkahártyán mélyebben ered az a rosszabbik változat, mert az nem változik.
De szerintem neked az előbbi van.
Az előző válaszoló nem egészen jól írta,olvass utána nyugodtan,de nekem is mélyen tapadt és ez azt jelenti,hogy közel a méhszájhoz.Az elöl fekvő jelenti,hogy rajta van a méhszájon és az a rosszabb.Nálam a 15. héten derült ki,hogy mélyen tapad.Sokat kellett pihenni,hogy nehogy baj legyen pl. vérzés stb.,de mire 22 hetesek lettünk fentebb jót és a doki már azt írta a leletemre,hogy jó helyen tapad.A 18 mm egész jó,ne aggódj,fentebb fog menni pár hét múlva,csak addig pihenj sokat!A doki minket persze a házasélettől is eltiltott,hogy nehogy baj legyen.Minden jót nektek!
32 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!