Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen meszesedő méhlepény...

33 hetesen meszesedő méhlepény, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Baba nem fejlődik úgy,ahogy kellene. Volt valakinek, akinek ilyen korán kezdett meszesedni a méhlepény?Hamarabb jött esetleg a baba?
2013. nov. 6. 06:56
 1/3 anonim ***** válasza:
36 hetesen szültem, és el volt meszesedve a méhlepény. ez azért baj, mert akkor már nem tudja úgy táplálni a kisbabádat. sürgősen kérdezz rá az orvosodnál, mert ez nem játék. de gondolom, amikor vizsgáltak és ezt mondtak, akkor csak mondtak valami egyebet, nem?
2013. nov. 6. 08:29
 2/3 anonim válasza:

Üdv!

32 hetes kismama vagyok nekem is hamar öregszik a méhlepény.30 hetesen 2.fokon öregedet volt már.Az orvos 2 hetente hív kontrollra és nézi az áramlást a 26-dik héttől.Holnap megyünk uh-ra. Kíváncsi vagyok mi lesz!Én is aggódom!És a pocakom is kezd elég erősen fájni a hátammal.Remélem nem koraszülést jelez előre. De am az orvosod kérdezd meg! Jogod van tudni hogy mi hogy alakul. SŐT!Nekem azt mondta az enyém hogy ha kell beindítják a szülést ha már nem látja el a babát!Ezt fontos tudnod! Remélem nem lesz semmi baj!Mikor mész legközelebb dokihoz?? Írd meg mit mondott kérlek. Kíváncsi vagyok!

2013. nov. 7. 02:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem a múlt héten (32.hetes ultrahangon) volt II. fokú a lepényem, de igazából nem ez számít, hanem az áramlás, hogy megfelelően táplálja- e a kisbabát.. Nekem erre azt mondta az orvos, hogy tökéletes..
2013. nov. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!