Méhlepény-mintavétel 19 hetesen? Mire számíthatok?
Nekem 22 hetesen volt de nagy különbség nem lehet..egy genetikai központban vették le, mi onnan 150km.re laktunk.
Tehát itt nem volt érzéstelenítés előtte de máshol ha jól tudom a szúrás helyét érzéstelenítik.
Uh-val követik hol fekszik a baba nehogy megszúrják, majd egy elég vastag és hosszú tűt vezetnek be és megkeresve a lepényt szippantanak belőle egy darabot vele.
Ezután haza lehet menni ha autóval vannak érted, de ha nem akkor maradni kell, nekem maradnom kellett egy éjszakát a kórházban.
Amúgy beszéltem már sokakkal akiknek ilyen volt kellemetlen volt de nem fájt nekik.
Nekem sajnos nagyon fájt, de remélem én voltam a kivétel:) Nehezen találták meg a lepényemet.
Ezután 1 hét múlva lett eredmény semmi baja a gyerekemnek szerencsére.
Ja és a vetélés esélye 2% de ez ugye nagyon kevés szerencsére.
Én kicsit görcsölgettem utána de nem volt vészes.
Első válaszoló: köszi, az én kislányom már alszik! :-) Várom a válaszod!
Második válaszoló: de bizony szoktak! :-(
Nekünk is cisztát látott a baba agyában én nem mentem bele a mintavételbe ugyanis megnézettük uh-n a babát a legjobb genetikussal és azt monta hogy nem indokolt a magzatvízvétel...
Én átgondolnám a helyedben mert én azt az 1%-ot sem kockáztatnám meg hogy elveszítsem mikor tök egészséges.
A ciszta csak akkor gáz ha van mellette más jel is!!!!!!! Amúgy meg tök egészséges babáknál is előfordul!! szerintem ha nincs mellette más akkor ne aggódj!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ez volt az én kérdésem anno!!!
Hidd el az a ciszta tök gyakori dolog egészséges babáknál is!
Szia, ha CSAK ennyi a baj, a ciszta, akkor nehogy nekiessetek a lepénynek!! Inkább még egy genetikai uh. Önmagában a ciszta nem jelent gondot, ha rossz lenne az AFP, a kombinált teszt, a tarkóredő vagy valami már apró jel is lenne, persze.
Íme az én sztorim, hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kitartást és szerintem ne siessétek el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!