Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen vetélés. Akinel...

21 hetesen vetélés. Akinel tortent ilyen, hogyan dolgozta fel?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Utána csináltak méhszájzáró műtétet, mert nekem nem volt fertőzés, csak ez volt a lehetséges indok, 36. héten született a lányom, semmi gond nem volt. Nem kellett feküdnöm sem, csak óvatosnak lennem, fertőzésekre nagyon figyelni, és persze semmi szex. Ezután másfél évvel lettem újra terhes, akkor is csináltak a 16. héten méhszájzárót, de a 29. héten megszületett a babám. Olyan szinten nem tartott a méhszájam, hogy nem lehetett visszatartani. Egyébként ő is makk egészséges, igaz inkubátorban volt egy ideig, de ott sem volt ez egészségével gond, csak növekednie kellett.

Szóval az én orvosom úgy mondta, hogy méhszájzárót nagyon ritkán csinálnak, csak akkor, amikor ez lehet az egyetlen megoldás. Feküdnöm nem kellett, mert azt mondta, hogy a legújabb kutatások szerint nem segít jelentősen a fekvés, akinek kinyílik, annak nyílik fekve is.

Persze nagyon vigyáznom kellett, hogy kicsit se erőltessem meg magam. Azért túl sokat pihenni nem tudtam, hiszen már itt volt a nagyobb lányom, de ha tudtam volna, szerintem tovább tartott volna a 2. terhességem is.

2013. nov. 11. 11:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a hasznos valaszokat! Mindenkinek minden jot kivanok a tovabbiakban!
2013. nov. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!