31 hetes vagyok és gyakran bekeményedik a hasam, nektek is? A hüvelyemnél pedig 'izomláz' szerűt érzek, Ti is?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 21:22
1/9 málna_ válasza:
Izomláz szerű nekem nincs, inkább a szeméremcsontom fáj.
Szedek magnéziumot, így nem érzek keményedést, nem tudom mi lenne, ha nem szedném..
Te szedsz?
31hkm
2/9 A kérdező kommentje:
Szia! :) de jó hogy Te is 31 hetes vagy :)
Igen szedek magnéziumot 2x250mg-ot
Ez mellett is keményedik a hasam....
Kedden megyek az orvosomhoz, hát nem tudom mit fog mondani, mert a védőnőm azt mondta hogy még ez túl korai...
2013. nov. 7. 21:37
3/9 málna_ válasza:
Szedj többet :)
500mg-osból lehet napi 3x2-t:
Én 2000mg-ot szedek, reggel-este 2db. Talán neked is csak több kell :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert attól tartok hogy hányingert okoz nálam...
2013. nov. 7. 21:44
5/9 málna_ válasza:
A magnézium? Én úgy tudom az maximum egy kis hasmenést okozhat, ha sokat szedsz.
A sok vas okoz hányingert, nem?
6/9 A kérdező kommentje:
Azt is szedek...
Akkor lehet hogy összekevertem :(
2013. nov. 7. 21:52
7/9 anonim válasza:
Én 36. hétig magnéziumon éltem 3x1 500mg Magnerót szedtem. A dokim engedte , hogy 2x3 500mg is szedhetek, de végül ez a 3x1 is elég volt. Ha nem szedtem akkor pedig fájt, szúrt, keményedet, feszített és minden bajom volt. Több féle képen is szedtem, eleinte rendszeresen, majd igény szerint, de 30-36. héten 3x1 kellett szednem rendszeresen és így megoldódott a problémám. Azt hittem ha abba ahgyom meg is fogok szülni, de most itt vagyok 40 hetesen és a babám még mindig nem akar kibújni, most bezzeg nem bánnám a keményedéseket. Én is úgy tudom, hogy a magnézium max hasmenést okoz, de nekem pl. a vége felé gyomorégést okozott, pedig eleinte semmi gond nem volt. (35 héten okozta a gyomorégést) Én javaslom a Magnerot, nekem legalább is az vált be, pedig többféle magnéziumot kipróbáltam.
8/9 anonim válasza:
Ha vasat is szedsz azt olvasd el pontosan hogyan kell szedni, mert én pl. reggel 5 kor mikor felkelek pisilni akkor veszem be éhgyomorra, mert 2 órát nem lehet utána enni, meg tejtermékkel nem lehet együtt bevenni stb. Szóval egy csomó ilyen tilalom fel van sorolva, lehet rosszul szeded és azért okoz hányingert.
9/9 anonim válasza:
Én is pont 31 hetes vagyok :) Úgy 2-3 hete szedem a magnéziumot én is, azóta csak akkor keményedett be a pocim, ha sokat melóztam. Most csökkentettem a munkahelyi munkát is, és sokkal jobban érzem magam azóta. (Csak fél napot dolgozom.) Te dolgozol még? Mert lehet, hogy egy kis pihenés is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!