5 hetes terhes vagyok. Reggel óta nagyon görcsöl a hasam, bekeményedik, leszakad a derekam és érzem a nem várt "szagát". Féljek?
Figyelt kérdés
2x pisilés után sárgás-barnás volt a wc papír is. Nagyon félek, hogy nem marad meg. Tegnap voltam dokinál, azt mondta pihenjek, szívhang még nem volt. Ma már a mellem sem fáj :( Volt már valaki ilyen helyzetben? Mennyire aggódjak? Már túl vagyok egy méhen kívülin és két vetélésen ...2013. júl. 3. 18:15
1/7 anonim válasza:
Én már a helyedben bementem volna az orvoshoz.
Valószinü, hogy vetélés kezdödik.
2/7 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta feküdjek. Ennyit
2013. júl. 3. 18:17
3/7 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos hogy vetélés, a kismamák kb felnénél van valamennyi, valamilyen vérzés barnázás a terehesség alatt. Pihenj nem tudsz mást tenni és próbálj meg pozitívan gondolkozni, fontos a hozzáállás. Bár ezt a szag dolgot nem értem, én sosem észleltem még ilyet.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmagyarázni, de amikor megjön a mensim előtte mindig éreztem
2013. júl. 3. 18:32
5/7 anonim válasza:
A görcsökre vehetsz be no-spa-t. (Szabad, a papírján is rajta van.)
Én is így kezdtem a terhességet, többször rohantunk ügyeletre, a babával semmi gond, mire beértünk a kórházba, a maszatolás is elmúlt. A múlt héten derült ki, hogy gombás fertőzés okozta ezt a sárgás-barnás, néha rózsaszínes folyást. (Én minden alkalommal bőgtem, idegeskedtem, amíg nem láttam uh-n a babát.)
Tényleg feküdj, pihenj, szedj magnéziumot, No-spa-t a görcsökre.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. júl. 3. 18:48
7/7 anonim válasza:
Múlt héten voltam így,napi 3 szem nospat kellett szednem és még napi 3x2 utrogestant is kaptam.2-3 nap múlva elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!