Mire számíthatok szülésig? Már "csak" 9 hét van hátra addig.
Figyelt kérdés
Itt arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit nő még a hasam, a vizesedés erősödhet-e, fáradtabb leszek-e stb. Szóval egyszerűen csak mi vár rám még a baba érkezéséig?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 9. 07:47
1/3 anonim válasza:
A vizesedés csak most kezdődik igazán, nekem az uccsó három hétben nem ment fel a jegygyűrűm, de szülés után 2 nappal már ugyanúgy állt mint régen. Nekem a legrosszabb az állandó végtag zsibbadás volt, óránként ébredtem arra, hogy hangyázik a kezem, pedig nem volt a fejem alatt. Szülés után ez is megszűnt. Fáradtabb nem voltam, inkább türelmetlenebb :) Sétálj nagyokat és élvezd hogy végig aludhatod az éjjeleket. Enyém gyermek már két hetesen végig aludta az éjszakát (most három hós) de fejni azért mindig kell éjfél körül mert nem szeretek tejben fekve ébredni :)
2/3 anonim válasza:
Hat szerintem ez mindenkinel valtozo,de megirom nalam mi volt.Hasam nem igazan volt 5honapig,utana kezdett csak noni es igazan csak pont az utolso honaban vagy kicsit elobb.Annyira faradekony nem voltam mint az elso 3honapban.Vizesedni elegge bevizesedtem az utolso 2hetben,de azert ez ellen kicsit tehetsz.Aztan szules utan 1hettel magatol elmult.;-))Hat suru pisilesre szamithatsz ez szerintem ami biztos es altalanos.;-))Kellemes babavarast!
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2008. júl. 9. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!