Pár hetem van a szülésig, első baba, faros és nagy a méreteihez képest. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok...és 3100 grammra becsülték a súlyát.
Valakinek volt vagy van hasonló tapasztalata?
2010. márc. 12. 14:18
1/6 anonim válasza:
Szia. Nekem 33 hetesen 2460g-ot mondtak majd 38 hetesen 3560g-ot és aznap mikor 3560g-ot tippeltek meg is szültem 4100g lett a kislányunk.
3 hetes kislány anyukája.
2/6 anonim válasza:
Nekem 36 hetesen 3500-ra becsülték, 4 kilóval született napra pontosan. Egy ismerősöm a faros babát simán szülte meg, de én úgy tudom, hogy ilyenkor általában császároznak. (vagy ha van olyan orvos, aki nagyon ügyes, akkor lehet hogy megpróbálják megfordítani) Én is császáros voltam, nem kell félni attól sem. Utána rosszabb, de annyira nem vészes.
3/6 anonim válasza:
Felénk ilyen esetben császár!!!De még megfordulhat:))
4/6 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy császármetszés lesz.
Budapesten vagyunk,az Uzsokiban fog megszületni,nem tudom arra mi a "gyakorlat".
2010. márc. 12. 14:40
5/6 anonim válasza:
3.vagyok
Nekem mindhárom baba császáros!Ne félj tőle!Készülj fel erre az eshetőségre is!Azért remélem befordul a kicsid a helyes irányba:)
6/6 anonim válasza:
Még szülés napján is befordulhat,olyat is meséltek már nekem.Olyan aki átélte!Igaz azt mondta jobban fájt neki mint bármi mikor lefordult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!