Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kinek szintén igy van...

Van kinek szintén igy van hogy használt a babakocsi a többi minden új?

Figyelt kérdés

Kicsit lelkiismerem miatt kérdezem.Mert mivel a babakocsi a legdrágább, és mivel 40 ért olyat kaptam volna mint amit most vettem 8 ért, igy megvettem kimostam gépben, a huzatot, és kész. Ami tetszett ój az 140 be volt, és az már drága. ugyan ilyen kocsiért meg nem akartam 40 et adni.

de most küzdök a lekiismeretemmel, mert úgy is elmegy az a pénz máshová sajnos vigyázni kell hogy ne foljon ki az ember kezéből, én mégis a babakocsin spórlok?????milyen anya leszek én??

a többi mindene új neki, bár ruhákat is kaptunk ami használt, de főleg új van neki. még nem született meg.

2009. nov. 16. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bármi baja lenne a babádnak, ha használt baba kocsiba tesze őt...

A barátnőmék megvették 45 000-étr, és a gyerek kb. 3x feküdt benne! Én is kisbabát várok, és már előre tudom, hogy kiktől, és mit fogok kapni. Az ember persze ilyenkor maximalista akar lenni, és azon az elven van, hogy mindenből a legjobbat a gyereknek, de mostanság határt kell szabni.

A pici ruhákkal is úgy vannak sokan, hogy kapják, és tovább adják, mert egy újszülött baba 2 hét alatt növi ki a ruhácskáit.

Csak gondolj arra, hogy abból a pénzből, amit felesleges dolgokra elköltenél, mennyi minden mást tudsz majd neki venni a későbbiekben.

Éppen elég sokba kerül a pelenka, és egyéb apróságok, nem kell az embernek felesleges költségekbe vernie magát azért, mert mások hülyeségeket beszélnek.

Te jó anya leszel, hidd el. Az anyaság nem ettől függ.

Sőt valamikor fordított arányosság mutatkozik. Sok szülő pénzzel, és drága dolgokkal "szereti" a gyerekét, és lesz egy sznob, beképzelt, anyagias hülye gyerekük.

És van, akinek lehet, hogy nincsn sok pénze, de tisztességesen, rendesen neveli a gyermekét. És ha ezt jól csinálod, a gyereked hidd el soha nem fogja a szemedre vetni, hogy nem adtál meg neki mindent, ami másoknak, gazdagabbaknak esetleg megvan.

Szóval kitartás, és ne izgulj ezen...

Boldog babavárást!

2009. nov. 17. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!