Valaki adjon tanácsot! Babát szeretnénk! Már lassan 5 honapja probálkozunk, eddig sajnos nem sikerült. Valaki tud olyan gyogyszerekről ami segíthet a teherbeesésnél?
Gondolok itt: gyogyszerekről teákról vagy vitaminokra!
Az E vitamint szedem én is és a férjem is!
Valakinek segített valami készítmény?
Kőszőnőm mindenkinek a válaszokat!!
Elevitet szedtem de nem sikerült!!
A nődokim mindent rendben talált nálam,látta a peteérésemet és a menzim elött is voltam pár nappal akkor meg a tüsző megrepedését látta!
Ha január végéig nem sikerül a baba akkor kell vissza mennem!!És elküld petevezeték átfuvásra!!Valaki volt már ijenen? Azért is esedékes december,mer én szeptemberi születésü lenne és nekem akkor van a születésnapom!
Nem kell aggódni,még csak rövid ideje próbálkoztok,nálunk sem volt semmi baj,mégis másfél év volt,mire sikerült,biztos neked is fog,csak ne erre gondolj mindig!:)
Írhatnék én is különböző praktikákat,de úgyis jönni fog,ha akar,pirulák,és gyógyteák ide,vagy oda!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!