Hétvégén elkel utaznom és meg kel emelnem a közepes méretű böröndömöt, Lehet valami bajom belőle mert már előre félek? 5hkm
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 10:36
1/7 anonim válasza:
ha a terhesség meg akar maradni, akkor egy közepes méretű bőrönd nem fogja megakadályozni ebben. Gondolj bele, hányan emelgetjük a nagyot, a kicsivel a pocakunkban
nyugi, ne görcsölj rá
3/7 A kérdező kommentje:
Kösz a választ csak első babám és még tapasztalatlan vagyok és félek mindentől ami árthat neki. Majd lassan belejövök.
2013. nov. 7. 10:46
4/7 anonim válasza:
Veszelyeztetett vagyok hematoma miatt,es nekem a trolira kellett felemelnem a kb 50 kgs borondot. Nem lett baj :) Nyugi nem lesz baj
5/7 anonim válasza:
Én is emelgetem a 3,5 éves gyerkőcöm.Egészséges terhességél,ha nincs semmi gond,nem árthat.
6/7 anonim válasza:
Nem lesz baj. Annyira tudsz esetleg figyelni, hogy inkább combizomból és karizomból emeld meg a bőröndöt :)Én veszélyeztetett vagyok a legelejétől fogva mert bevéreztem, de volt úgy hogy a 20 kg-os kutyámat kellett megemelnem. :)
7/7 anonim válasza:
Én kisgyerekkel nagy bőrönddel vonatoztam félidősen. Ha eddig nem ágyban töltötted az életedet, akkor nincs min aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!