Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek uh-ra,13 hetes...

Holnap megyek uh-ra,13 hetes terhes vagyok. Bejöhet velem a férjem? Ő nagyon szeretné látni a kis porontyot. Egyáltalán érdemes bejönnie?

Figyelt kérdés
2008. júl. 9. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy érdemes!

És persze hogy bemehet veled! Sőt!

Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :)

Puszi

2008. júl. 9. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Velem a 8. heti uh-tól kezdve mindegyik uh-n ott volt a férjem.

Ne hagyja ki a férjed se ezt az élményt!!!!!!

Dia

2008. júl. 9. 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem mindenhová mindig jön a párom. 12 hetesen meg olyan aranyos kis izgő-mozgók már, érdemes megnéznie! Ebből a korból származik az első fotónk is róla!:-))
2008. júl. 9. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem itt(N.o)hüvelyi uh-t csináltak,így mondtam a férjemnek,hogy inkább ne jöjjön.De aztán úgy is jött ki,hogy dolgoznia kellett.

ha téged nem zavar,akkor azt mondom,hogy menjen,mert tényleg nagy élmény lessz.

(Velem a fe´rjem szülésnél volt végig bennt.)

2008. júl. 9. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is menjen veled nyugodtan. Az nagyon jó, ha már most ennyire érdeklődik a pici utód iránt, erősebb lesz a kapcsolatuk is, ha már az elejétől nyomon tudja követni ő is a fejlődését. Sok kispapi ugyanis ilyenkor még nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a helyzettel.

Hüvelyi UH is lesz, ha téged nem zavar és megengedik (mert van, ahol a 12 hetinél nem), csak bátran!

2008. júl. 9. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én férjem is meg volt bolondulva, hogy látni akarja, de főleg hallani a szívhangját, és nagy csalódás volt, mert Tatabányán nem engedik be az apukákat :(

Vizsgálat után a doki a kezembe nyomta a fotót és azt mondta, hogy azoknak akik nem jöhettek be....

2008. júl. 9. 12:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Bejöhetett a férjem is, nagy élmény volt mindkettőnknek. Ez a kis bébi folyamatosan mocorgott, megmutatta magát előről-hátulról. Tündéri volt!!!:))
2008. júl. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!