Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen izlandi zuzmó...

33 hetesen izlandi zuzmó gyerek szirupot fullasztó, száraz, véget nem érő köhögésre szedhetek?

Figyelt kérdés

A kislanyom is köhög, vettem neki. Rá van írva, hogy felnőttek is szedhetik.

És terhesek?

Dm márkás a szirup.

2013. nov. 6. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
SZia! Első vagyok. Ugye írtam, hogy a zuzmótól már a második adag után enyhültem. Azért végig köhögtem még a napot. Az estém már jobban telt, viszont hajnalban ismét fel kellett ülnöm hirtelen köhögni. Ekkor a legrosszabb, ekkor fulladok a legjobban. Ahogy rámtört a köhögő roham, egy hatalmasat reccsent a bordám, egy pillanat alatt végigjárt egy nagy fájdalom. Mozdulni nem tudtam, elvittek az orvoshoz. A sok rohadt erőlködéstől kegyetlenül megroppant a rekeszizmom. Olyan fájdalmaim vannak, mintha eltört volna a bordám. Kaptam rá kenőcsöt és fájdalomcsillapítót. Nem igazán szedhetném, de az orvos mondta, hogy ekkora babánál már kárt nem tud okozni, de azért óvatosan alkalmazzuk. A szülésig rendbe kell jönnie a mellkasomnak, mert nem fogok tudni nyomni. Ráadásul a doki szerint fel kell köhögnöm a sok trutyit és ugye ilyen fájó bordával nem megy fájdalomcsillapító nélkül. Antibiotikumot kell ez mellé továbbra is szednem. Tegnap már sírógörcsöt kaptam. Viszont végre minden köhögésnél felszakad a trutyi és időnként az orromból is jön. MIKOR LESZ ENNEK MÁR VÉGE???? Mi a fene van a levegőben???? Elegem van!!!
2013. nov. 8. 12:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! ismét én vagyok. Ma voltam dokinál ismét a kohogés miatt, a "kopet" eredményem, ami felszakadozik és visszajon negativ lett igy nem kell másodszor is antibiotikum, ennek nagyon orulok. Viszon éjszakánként egyre durvábban kohogok sot fulladok. Elkudtek kivizsgálni hátha asztma, és határérték jott ki, igy fujatot kaptam asztmás kohogésre. Félek használni, várok még 2-3 napot és ha nem lesz jobb elkezdem. Folyamatosan jon vissza a trutyi már 2 hete. Meddig tart ez?
2013. nov. 8. 15:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát ez tök jó.... Nekem is mondták még a múltkor, hogy tüdőgondozó lesz, ha nem múlik... és azt is mondta a doki, hogy olyan, mintha asztmás lennék.... pedig nem vagyok! Annyira reménytelen ez az egész. Már teljesen kikészültek az idegeim miatta. Én sem vagyok jól, a babát is féltem, még néhány hét és szülök... addigra elmúlik???? Azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a dologgal. 34 éves vagyok, de nem emlékszem rá, hogy valaha is lett volna ilyen borzasztó fulladásom. SOHA! Azért egy kicsit fura, hogy többen is tapasztalunk hajszálra megegyező tüneteket. Valami biztos terjeng a levegőben... UNOM!!!!!!
2013. nov. 8. 15:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Elmult már a kohogés nálatok? Nálam változatlan se nem rosszabb-bár az más nem is lehetne- se nem jobb. már nem szedek semmit,csak reménykedem hogy elmulik.
2013. nov. 13. 19:41
 25/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok. En szedtem augmentint, sinecodot ejszakara ed napjozbe koptetot. A koptetot kicsit elhanyagoltam, elixirium volt itthon, de vilt amikor csak egyszer ittam belole, annyira rossz... Pfuj, kiraz a hideg tole. :/

A kohogesem sokat javult, de meg erolkodik, napkozbe is neha felszakad. Viszont nagyon nathas lettem, sokat hapcizok es fujom az orrom es mar megint a szokasos arcureggyulladasom. :(

A doki nagyon megilyedt, mikor hallotta a tudomet, mondta ha nem javulok 10 nap alatt, menjek vissza. Azert visszalatogatok.

2013. nov. 14. 02:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A bordaroppanásom óta a köhögésem kezdetben kicsit ritkult, viszont minden köhintésre, mintha bordán lőttek volna..... Aztán, mikor már kezdett enyhülni a bordafájásom, egy köhögés során újra megroppant, de annyira, hogy nem tudtam megmozdulni és nem kaptam levegőt. Segítség nélkül nem tudtam semmit csinálni. Egy nagyon erős masszírozás és forró víz a bordára segített oldani a görcsöt, de így is beletelt néhány napba, hogy könnyebb lett. Az antibiotikumot vasárnap hagytam abba és mostanra csak nagyon ritkán köhintek egyet. Azt hittem, sosem lesz ennek vége. Most már a 36. héten vagyok. Remélem már szülésig nem történik semmi...
2013. nov. 18. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!