Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen izlandi zuzmó...

33 hetesen izlandi zuzmó gyerek szirupot fullasztó, száraz, véget nem érő köhögésre szedhetek?

Figyelt kérdés

A kislanyom is köhög, vettem neki. Rá van írva, hogy felnőttek is szedhetik.

És terhesek?

Dm márkás a szirup.

2013. nov. 6. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Bocs, hogy ezt mondom, de örülök, hogy végre van egy sorstársam, mert tökre egyedül éreztem már magam ezzel a problémával. A férjem tehetetlen (én is). Egy éjszakát nem tudok végigaludni, van, hogy hajnalban hirtelen fel kell üljek köhögni és semmi nem szakad fel, ha mégis, akkor marha mélyről jön csak fel. Erőlködni kell, hogy feljöjjön, de akkor meg öklendezni kezdek, sokszor szó szerint fuldoklok és ha egy kicsi is felszakad, akkor csak egy pillanatra könnyebbülük meg, mert néhány másodperc múlva ismét ingerel az egész. A hasfalam már teljesen kész van. Úgy fáj a bordám, mintha szétrugdosták volna. Nekem is megfordult a fejemben, hogy annyit erőlködöm, hogy megszülök a végén. A légcsövem is fáj már a sok köhögéstől, meg a fejem is szét szokott menni a sok megerőltetéstől.
2013. nov. 6. 14:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy gondolom. Akarkit kerdeztem, senki sem tudott semmit sem segíteni... Szegény baba is mindig megijed ettől a nyomorult köhögéstől. Be kell vennem a 2. adagot, mert meg köhögok, majdnem minden lélegzetvételnél... Írjunk majd a helyzetünkről!!! ;)
2013. nov. 6. 14:44
 13/26 anonim ***** válasza:
Oké:))) Én már ott tartok, hogy félek minden reggeltől, mert akkor a legrosszabb, mikor kiadom az éjszakai adagot.... ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Hát nagyon bízom ebben a zuzmóban, mert már ez az utolsó reményem. Mondom, nekem eddig bevált. Persze még mindig szar, de egy fokkal jobb:DDD Én már ennek is örülök:))))
2013. nov. 6. 14:50
 14/26 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy sós vizes inhalátort.

Garantáltan segít.

Nekünk ilyen van:

[link]

Csak izotóniás sóoldat kell bele, és kész.

VEheted gyógyszertárban, vagy kikeverheted: 1l vízhez kell 9g só.

Jobbulást!

15/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

amikor én kismama voltam és ugyanilyen szörnyű köhögésem volt, akkor minden után végre bevált a dr. Teiss ánizsos cseppek (3*36 csepp vízbe vagy kockacukrokra)- azóta is ezt használom, ha megfázós időszak van.

Jobbulást nektek, remélem, bejön valakinek.

(egy üveg kb. 8-900 Ft)

16/26 A kérdező kommentje:
Most olvasom, amiket irtatok. :) pont akartam irni, kerdezni, hogy hasznalhatok e sos oldatos inhalalogepet, van a kislanynak. Ampullaban van az oldat.
2013. nov. 6. 15:04
 17/26 anonim ***** válasza:

Ara figyelj, hogy mit teszel bele a gépbe, mert akármilyen köhögéscsillapítót nem lehet, vizsgáld át a hatóanyagát, nem tudom mi van az ampullában...

Én sima sós vízzel használtam, napi 3-4x 10-15 percet, mikor mennyit tudtam, és segített sokat.

2013. nov. 6. 15:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Végre valaki aki hasonlo cipoben jár mint én. 3 hete durván kohogok, fulladok, egy mondatot nemtudok kinyogni kohogés nélkul- most már 2 hét után vissza mentem dolgozni mert muszaly és tanitok, nagyon durva. 2 uveg stodalt szedtem ki, a doki 3at is ajánlott, de befejeztem a Stodalt, nem ér semmit, jobban ingerel. A korzetim tehetetlen tudo osztályra kuldott, mintát kellett leadnom a felszakadozo kopetbol-pénteken lesz eredmény, addig inhalátort kaptam, spray-zni kell reggel és este hogy táguljanak a léguti járatok. Egyelore semmi eredmény, éjjelente 5szor kelek hogy megfulladok nagyon durva.
2013. nov. 6. 21:04
 19/26 A kérdező kommentje:

Most inhalaltam egy fel ampullaval: [link]

Iszok meg 10ml zuzmot.

Köhögök még, de már nem birom... :( már minden köhögőizmom kivan teljesen, a mellkasom is!

Hát mikor lesz ennek vége??!!

2013. nov. 6. 21:23
 20/26 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! A hulye kohoges, szetroppant a gerincem vége a fenekemnel... Nem birok normalisan ulni es lehajolni...
2013. nov. 7. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!