9 hetesen mit kellene éreznem?
Semmit nem kell érezned. Minden szervezet és minden gyerek más.
Én az elsővel abszolút semmit nem éreztem, csak megnőtt a hasam és félidőtől éreztem a pici mozgását, semmi bajom nem volt. A másodiktól az első pillanattól kezdve minden bajom volt, teljesen használhatatlan voltam 9 hónapig.
Így van, ez teljesen természetes, ilyenkor még kb. ennyit kell érezned.
Próbálj meg sportmelltartóban aludni, az nagyon sokat segít. A felfúvódás érzés a 12. hét után sokkal jobb lesz, amikor elkezd csökkenni a HCG hormon szintje. Merthogy attól érzed megad így, tk. nem vagy felfúvódva, hanem a HCG miatt lazulnak a hasadban a szövetek, ízületek, hogy legyen majd helye a picinek. A görcsök ellen kezdj el magnéziumot szedni, napi 250 mg-ra van szükség ilyenkor - nagyon nézd meg, hogy melyikben mennyi van, mert árban és tablettánkénti magnézium kiszerelésben nagyon nagy különbségek vannak.
Kb. még 10 hét és elkezd mozogni a pici, és látható hasad is lenni:)
Én a 12. hétig még annyit sem éreztem, mint te. Csak "tudtam", hogy terhes vagyok, de semmi más.
A 12. héttől aztán elkezdett kerekedni a hasam, onnan tudtam, hogy na, valami azért mégis csak van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!