Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen mit kellene éreznem?

9 hetesen mit kellene éreznem?

Figyelt kérdés
Kètsègbe vagyok esve elvileg a hèten màr 9 hetes vagyok de semmit nem èrzek nem èrzem hogy fejlődne bennem egy új èlet. Hànyingerem vagyis èmelygek egèsz nap,csak mèg eszek èrzemnmaham jól, nem tudom ez normàlis-e ez + fàj a mellem hason feküdni sem tudok, fel vagyok fujjodva. Neha mintha görcsolne 1 2 percet az alhasam. Jövő hèten megyek az orvoshoz, egyre jobban rettegek mi lesz.
2013. nov. 6. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor már most többet érzel, mint én éreztem ennyi idősen :))))))))) semmi bajod, hidd el! :)) Én sosem émelyegtem, nem hánytam, a mellem egyszer sem fájt. 38hkm
2013. nov. 6. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell érezned. Minden szervezet és minden gyerek más.

Én az elsővel abszolút semmit nem éreztem, csak megnőtt a hasam és félidőtől éreztem a pici mozgását, semmi bajom nem volt. A másodiktól az első pillanattól kezdve minden bajom volt, teljesen használhatatlan voltam 9 hónapig.

2013. nov. 6. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van, ez teljesen természetes, ilyenkor még kb. ennyit kell érezned.

Próbálj meg sportmelltartóban aludni, az nagyon sokat segít. A felfúvódás érzés a 12. hét után sokkal jobb lesz, amikor elkezd csökkenni a HCG hormon szintje. Merthogy attól érzed megad így, tk. nem vagy felfúvódva, hanem a HCG miatt lazulnak a hasadban a szövetek, ízületek, hogy legyen majd helye a picinek. A görcsök ellen kezdj el magnéziumot szedni, napi 250 mg-ra van szükség ilyenkor - nagyon nézd meg, hogy melyikben mennyi van, mert árban és tablettánkénti magnézium kiszerelésben nagyon nagy különbségek vannak.

Kb. még 10 hét és elkezd mozogni a pici, és látható hasad is lenni:)

2013. nov. 6. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
off: Második, megkérdezhetem hogy milyen neműek lettek a babák? :)
2013. nov. 6. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a 12. hétig még annyit sem éreztem, mint te. Csak "tudtam", hogy terhes vagyok, de semmi más.

A 12. héttől aztán elkezdett kerekedni a hasam, onnan tudtam, hogy na, valami azért mégis csak van...

2013. nov. 6. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szedek magnerotot és más gyógyszereket is, csak valahogy iszonyatosan rettegős lettem , nem tudom hogy a hormonok vagy mik....sajnos olyan helyen dolgozom ahol szinte csak vetélések beteg babákkal találkozom, és ez sem tesz jót, már azt sem tudom mennyi egészséges születhet olyan mintha a világon egy sem lenne :(
2013. nov. 7. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!