Lehet ezt így, vagy kockázatos?
Párom per pillanat 23 hetes terhes. Problémánk az, hogy ha együtt vagyunk, és ő eljut a csúcsra akkor sajnos az esetek 99%-ában mindig begörcsöl a pocija, vagy pedig a bal oldalán a pocakjának szúr valami nagyon.
Kérdésem lehet valamit csinálni, hogy ne görcsöljön be? Vagy egyáltalán mennyire necces így együtt lenni a babára nézve? Egyébként nem durván görcsöl be, meg nem is tart sokáig, csak akkor egy kissé fáj neki.
szia!
Ha száj a méhszáj és a doki "engedte" a dolgot, akkor lehet. Ha a fájdalom (görcs) pár percen belül múlik, akkor nincs nagy baj. Akkor kell abbahagyni az együtttléteket, ha szex közben is fáj neki, vagy vérzést észlelnétek. De azért kérdezzen rá a nődokinál!:)
Az orgazmus hatására ez normális jelenség.
Próbáljátok meg esetleg, hogy szex előtt bevesz egy adag magnéziumot a párod, az segíti ellazítani az izmokat.
Egyébként, ha rövid ideig tart, és vérzés nincs, akkor nincs baj.
Az én dokim nagyon óvatos (talán túlzottan is!) szex, orgazmus terén. Ő azt mondta nekem, hogy ez nem az az időszak, amikor a szexről kell, hogy szóljon az életünk, de azért nem ajánlja azt sem, hogy egészséges terhesség esetén , zárt méhszájnál ne szexeljünk. Csak óvatosan.
Sajnos nem egyformák a kismamák sem, van akinek az orgazmus összehúzódásokat, keményedéseket, kis fájdalmat okoz, ha magnézium mellett is így van, akkor le kell redukálni a minimálisra, mert ez semmiképp nem jó. Nem szabad kockáztatni.
Szerintem nem kellene kockáztatni, nem egyszerű kibírni, de nem lehetetlen. Ennyit megér a baba. Annál is inkább veszélyesnek tartom, ha ilyen problémát okoz, mert idő előrehaladtával egyébként is fog keményedni a pocak, nem kell ezt még tetőzni.
Nekünk is stop van, a mélyen fekvő méhlepény miatt. Kibíjuk!
(27 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!