Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikortól kezdődött a...

Kinek mikortól kezdődött a kívánós korszak?

Figyelt kérdés
Holnap leszek 7 hetes. Tüneteim szinte semmi. Feszülő mell és ennyi. Mikortól kellenének hogy jelentkezzen a többi tünet? Hányinger vagy kívánós időszak? és az nem jelent baj hogy nekem szinte nincs tünetem? Előre is köszönöm :)
2013. nov. 5. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy soha. 25 hetes vagyok és nem volt hányingerem, kívánós sem igazán voltam eddig :-)
2013. nov. 5. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt :) vártam én is, de semmi sem volt :) Nem csak ez, de a többi tünet sem jelent meg, csak nőtt a hasam :)
2013. nov. 5. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem sem volt tünetem. most kezdek összevissza enni mindent de nem kifejezetten kuvanossag.

21hkm

2013. nov. 5. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
8. héttől kezdődött a hányinger és a 12. hétig tartott. Kívánós sosem voltam.
2013. nov. 5. 18:52
 5/9 anonim válasza:

Nekem a mellem a kezdetektől nagyon fáj. 7.héttől hányingerem van,de ez sem minden nap. Kívánós nem vagyok, de nem is baj,mert diétára fogtak.

9 hkm

2013. nov. 5. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Mellfeszulesen kivul nem volt semmi tunetem. :) Paraztam is folyton, teljesen feleslegesen! Minden fajta kellemetlenseg elkerult szerencsere. 34 hkm
2013. nov. 5. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Hányingerem és erős szagérzékenységem 6-10 hetesen volt, mellfeszülés csak a legelején. Kívánósság: szülés után 3 hónappal. :D

Nem muszáj, hogy legyenek tüneteid. Örülj, ha nem vagy rosszul.

2013. nov. 5. 19:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. nov. 5. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Az elején nekem sem volt semmi tünetem a feszülő mellen kívül. Hányni is csak kb 5x hánytam, de általában csak azért, mert elfelejtettem enni, mielőtt bevettem a Gravidát.. :) Kívánós sem voltam, egészen idáig.. :D Kb 2 hete tört rám, az étvágyam is megnövekedett.

Amiatt pedig tényleg ne aggódj, hogyha nincsenek (még) tüneteid, inkább örülj neki, hogy megúszod ezeket. :)

36 hkm

2013. nov. 6. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!