Van valaki aki szeretne bent tartani a babajat, mert annyira elvezte a terhesseget? Vagy epp ellenkezoleg? Alig varod, hogy kibujjon, hogy vegre lathasd? En mindkettot szeretnem!
En eddig meg elvezem!
Majd a vegen kiderul, hogy meggonolom-e magam a bent maradassal vagy sem :)
De mar nagyon varom, hogy meglathassam a pici lanyomat.
25 heteske
Életem egyik legjobb dolga volt, hogy egy baba van bennem, imádom! A végére megérett bennem, hogy nagyon várom már a találkozást. Sokat ábrándozom, milyen is lesz elsőnek meglátni.
Viszont kezd sok lenni. Nem a baba miatt, hanem a velejáró tünetek miatt, mint pl a vizesedés, vagy mikor gyomron rúg öklendezem, nem tudok aludni, mindenem fáj... stb.
Hanyadik hetben vagytok?
Szokott rugdosodni az en picim is kellemetlen helyeken, de nekem eddig ez is boldogsag :)
De tudom meg most jon a neheze.
Nekem meg nagyon sok idom van addig :)
Februar 24.ere vagyok kiirva.
1.5 hete voltam otthon 4d-s uhan es a magyar orvosom szerint nem maradunk egyutt a vegeig, mert ege nagy a baba es talan elszamoltak egy kicsit a terhessem :D
A mensim szerint 20.-ara lennek kiirva es az szerinte is realisabb mint a 24.
Nem ertek hozza igazabol :)
Maradjon amig jol erzi magat utanna meg nagyon gyorsan bujjon ki, mert felek azert a fajdalomtol:)
meg csak 25 hetes vagyok
Szia!Én nem szerettem a terhességet,mert végig aggódtam.Elötte volt egy vetélésem ,a másodikkal kétszer kórház vérzés miatt.Különben nem lett volna rossz...De megörültem,hogy legyen már kinn és tudjam,egészséges,és minden ok.Irigyeltem a kismamákat akik élvezték a terhességet.
10 hós kislány anyukája
Mindenki aggodik szerintem!!
Az is akinek mar volt rossz tapasztalata es az is akinek ez az elso terhessege.
En probalok mindig a jora gondolni es elvezni, hogy a pici lanyom velem van.
Alig varom, hogy lathassam, de bevallom szeretem erezni ahogy bennem mozog :)
Olyan fantasztikus, hogy mire nem kepes egy noi test.
jajj, bújjon ki most rögtön :D
Nem szeretek terhes lenne!Eleve nehéz, problémás volt a terhességem egy része (kórház, fekvés, vérzés, stb... )
Most már igazi terhesség, nagyon lent van a buksija, fáj minden ott lent, én kicsi vagyok, ő nagy, nyomja a fenke a tüdőmet, sarka a gyomromba, de néha kidugja a pocimon :S éjjel nem bírok megfordulni, nappal a boltba nem tudok lemenni és nem is élvezem, hogy bennem van egy pici baba. Inkább legyen a karomba :P
boldog babavárást!
38h km:)
Első babámmal a 29. héttől veszélyeztetett voltam. Nagyon féltünk, hogy legalább a 32. hetet húzzam ki, utána azon, hogy legalább a 36. hetet húzzam ki, utána azon, hogy ne szüljek meg a 39. heti költözésünk előtt és alatt, majd azon, hogy hétfőig még húzzam ki, mert kiírtak táppénrzől, és hétvégén nem tudtak volna visszavenni....
Aztán jól elvolt bent a lányom, és én is nagyon jól voltam. Az igazság az , hogy azért nem akartam szülni, mert féltem belül a felelősségtől. Amíg egyben voltunk, azt csináltam, amit akartam, pihentem, nem kellett egy másik életért felelnem. Nem kellett kitalálnom , hogy éhes-e, szomjas-e, fázik-e.... Szóval féltem, ezért jó volt egyben. 8 napot túlhordtam....Már mindenki várta, csak én ézreztem még a szülés napján is, hogy ma nem ehhez van hangulatom....:.) De azért kibújt, imádom, és szeretem a lányom.
Most a másodikkal 25 hetes vagyok, kiváncsi leszek hogy mikor fog jönni, előbb-e, vagy később, és hogy mennyire fogommár várni, akkor 21 hós lányom mellett, vagy mennyire akarom majd inkább bent tartani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!