18 éves vagyok, és terhes. Közületek aki ennyi idös és terhes, hogy vagytok? Hogy viselitek?
Én magamnak oldom meg, nem Édesanyámékon lesz a gyerek.
Ebben a korosztályban aki terhes, ki hanyadik hétnél tart? Mik a tünetei? Mit szokott enni? Milyenek a hétköznapjai? Minden érdekel!
Persze sokan azt hiszik sajnos hogy az abortusz a megoldás...attól mert valaki fiatal,miért kell lenézni? Van olyan 30 éves nő is akinek nem való gyerek és anyának sem nevezhető, de ugyanúgy van olyan fiatal is aki divatból szül Itt nem rátok gondolok, hisz mind fiatalok vagyunk :) Régen is tizenévesen szültek a nők, mégis itt vagyunk épen egészségesen. egyébként a mostani fiatalok többsége azzal van elfoglalva hogy melyik drága telefont vagy laptopot hisztizzék ki a szüleiktől, vagy minél több fiút szerezzenek...:/ kevés az érett, gondolkodó felelősségteljes fiatal, akinek nem az ivás, csavargás, bulizás a fő!
4-es voltam megint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!