Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 éves vagyok, és terhes....

18 éves vagyok, és terhes. Közületek aki ennyi idös és terhes, hogy vagytok? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Én magamnak oldom meg, nem Édesanyámékon lesz a gyerek.

Ebben a korosztályban aki terhes, ki hanyadik hétnél tart? Mik a tünetei? Mit szokott enni? Milyenek a hétköznapjai? Minden érdekel!

2013. nov. 3. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk csak párom családja felől voltak érdekes megjegyzések. Egyébként sem vagyunk jó viszonyban, ők az a kioktatós fajta. Ha nem úgy van valami ahogy ők szeretnék már hisztiznek pl. amikor lányommal voltam terhes, 8 hónapig nem mutatta meg a nemét,és hiába mondtuk anyósomnak, vagy sógornőméknek hogy még mi sem tudjuk, mi voltunk a szemetek mert biztos csak eltitkoljuk.
2013. nov. 6. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem probaltak az abortuszra beszelni nem sikerult. Elkoltoztem otthonrol es lelkileg most nehez mert hianyzik minden. En vagyok a valaszolonal kicsivel fiatalabb valaszolo.
2013. nov. 6. 19:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Persze sokan azt hiszik sajnos hogy az abortusz a megoldás...attól mert valaki fiatal,miért kell lenézni? Van olyan 30 éves nő is akinek nem való gyerek és anyának sem nevezhető, de ugyanúgy van olyan fiatal is aki divatból szül Itt nem rátok gondolok, hisz mind fiatalok vagyunk :) Régen is tizenévesen szültek a nők, mégis itt vagyunk épen egészségesen. egyébként a mostani fiatalok többsége azzal van elfoglalva hogy melyik drága telefont vagy laptopot hisztizzék ki a szüleiktől, vagy minél több fiút szerezzenek...:/ kevés az érett, gondolkodó felelősségteljes fiatal, akinek nem az ivás, csavargás, bulizás a fő!

4-es voltam megint..

2013. nov. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!