Régen volt a TVbe a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" műsor-sorozat. Volt közületek olyan, aki nem tudta, vagy csak nagyon későn tudta meg hogy terhes? Bármilyen okból kifolyólag.
Olyan esetek érdekelnek, mint abban a sorozatban is volt.
Köszönöm :)
Én nekem hasonló történetem van . A 6. Hónap felénén kb.derűlt ki hogy jön a béby . Van már 3 másik gyerekem és nem terveztük a kicsit ezért fogamzás gátlót szedtem . A 2 és a 3 terheségemnél rajtam maradt kb. 10 kg sajna nem tudtam leadni így úgy nezten alapbó mint aki megvan hízva de nem erdekelt . A többi terheségnél hánytam komoly hányingerem volt , szédültem . Ennél semi panasz nem volt . Még a menstruáciom is megjött ( mint kiderült csak hüvelyi vérzés volt ) , persze rövidebb volt , meg más szinű de 3 gyerek melet megjött megjött nem álhatok meg . Majd ugye Júniuba uhra kelet mennem , és ott derűlt ki , hogy akkor jön a következő béby . Nagyon meglepődtem . Ő kisfiú , egy igazi kis csoda . A terheségem vége felé se látszodot meg , szóval ha nem kelet volna uhra ennem észre se vettem volna . Kb. Ennyi. Agusztusba megszütet Benet .
Egy 6,3,2 éves és egy 5 hós kisfiu anyukája .
Igen, csak azt hiszem nekünk már nincs az a csatorna :)
És igen, ilyen esetekre gondoltam :) Örülök, hogy minden jól alakult nektek :)
az egyik ismerősömnek volt ilyen.
már a változó korban volt, nem jött meg neki, azért elment dokihoz, aki mondta, hogy természetes mert már abban a korban van. viszont talált egy cisztát a méhében. teltek-múltak a hetek, aztán mikor kiment dolgozni a szőlőbe (vidéki asszony lévén) és lehajolt megmozdult a ciszta. mesélte az egyik ismerősének, hogy mit érzett. elmentek az ismerős nőgyógyászához aki megállapította, hogy a ciszta rendben fejlődik, 6 hónapos magzat formájában...
most 23 éves az a bizonyos ciszta.
gondolom a doki sem hitte, hogy egy idősebb nő teherbe eshet, nem is vizsgálta olyan alapossággal, meg gondolom milyen jók lehettek a vizsgálathoz szükséges eszközök.. ezt a történetet elhiszem, mivel az anya észre vette a magzatmozgást. ami a TLC-n megy azok nekem kicsit sántítanak... szerintem inkább nem akarnak tudomást venni a terhességről, és a végén már el is hiszik.
a szülésről nem is beszélve. több olyan anyuka van aki már szült természetes úton, a szülési fájdalmat nem lehet összekeverni semmivel.
de ez az én véleményem :) bocsi a végén az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!