Közületek ment már úgy valaki férjhez, hogy kb 1-2 hónapos terhes volt? Nem émelyegtétek át azt a napot? Nem hánytatok? Nem akadályozott a mulatásban, a táncolásban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 10:25
1/7 anonim válasza:
2 rokonom is így ment férjhez. nem úgy tűnt mint akik émelyegnek.
2/7 anonim válasza:
22 hetesen mentem férjhez! rendes lakodalom volt! semmi problémám nem volt!- de hozzá teszem előtte sem voltam rosszul? a baba pedig istenien érezte magát!:) a hátránya csak annyi volt hogy 1 kor képes lettem volna hazaküldeni már mindenkit!mert nagyon fáradt voltam!
3/7 anonim válasza:
Hát én a 17. hétig egészen biztosan nem tudtam volna részt venni semmilyen esküvőn, a sajátomon pláne, folyamatosan hánytam... De ha szerencsés vagy, te nem fogsz.
5/7 anonim válasza:
én 2 hónapos voltam! elég rosszul voltam, a templomi után a templomba mentem vissza hányni, a polgári előtt, meg az udvaron tettem ki, mert nem értem el a wc-ig! de senki nem rótta a szememre!! :) utána jobban lettem! de én is csak azért voltam rosszul, mert nem volt idő enni! de amikor hozzájutottam egy pohár kólához, az rögtön helyre tette a cukorszintem! :)
6/7 anonim válasza:
Nővérem 12 hetesen ment férjhez és semmi baja nem volt. Én azon az esküvőn 16 hetes voltam! Tanúként a templomi esküvőn kb 3* kellett leülnöm! Tesóm tiszta ideg volt hogy a vendégek már szinte fogadásokat kötnek mikor esek össze. A sajátomon 20 hetes voltam ( az elsőn). Minden problémamentes volt. Annyit kértem a házasságkötőben hogy ülhessünk amikor csak lehet hogy ne essek össze. A második házasságomon 21 hetes voltam és szintén semmi gond nem volt. Ja és a sajátomon végig táncoltam a lagzikat!
7/7 anonim válasza:
én majdnem 9 hetes voltam, és igaz nekünk 4 személyes esküvőnk volt csak vacsorával, de nekem semmi bajom nem volt, nagyon jól éreztem magam!
de igaz, hogy nekem ezután volt 2-3 hétig rosszullevős időszakom de mondjuk az is mindig de.
az esküvő du.volt igy valószínűleg nem lett volna így sem gáz.
viszont nagy esküvőhöz nem lett volna kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!