Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közületek ment már úgy valaki...

Közületek ment már úgy valaki férjhez, hogy kb 1-2 hónapos terhes volt? Nem émelyegtétek át azt a napot? Nem hánytatok? Nem akadályozott a mulatásban, a táncolásban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
2 rokonom is így ment férjhez. nem úgy tűnt mint akik émelyegnek.
2012. jún. 3. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
22 hetesen mentem férjhez! rendes lakodalom volt! semmi problémám nem volt!- de hozzá teszem előtte sem voltam rosszul? a baba pedig istenien érezte magát!:) a hátránya csak annyi volt hogy 1 kor képes lettem volna hazaküldeni már mindenkit!mert nagyon fáradt voltam!
2012. jún. 3. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én a 17. hétig egészen biztosan nem tudtam volna részt venni semmilyen esküvőn, a sajátomon pláne, folyamatosan hánytam... De ha szerencsés vagy, te nem fogsz.
2012. jún. 3. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 19 hetesen mentem férjhez :)!
2012. jún. 3. 10:40
 5/7 anonim válasza:
én 2 hónapos voltam! elég rosszul voltam, a templomi után a templomba mentem vissza hányni, a polgári előtt, meg az udvaron tettem ki, mert nem értem el a wc-ig! de senki nem rótta a szememre!! :) utána jobban lettem! de én is csak azért voltam rosszul, mert nem volt idő enni! de amikor hozzájutottam egy pohár kólához, az rögtön helyre tette a cukorszintem! :)
2012. jún. 3. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nővérem 12 hetesen ment férjhez és semmi baja nem volt. Én azon az esküvőn 16 hetes voltam! Tanúként a templomi esküvőn kb 3* kellett leülnöm! Tesóm tiszta ideg volt hogy a vendégek már szinte fogadásokat kötnek mikor esek össze. A sajátomon 20 hetes voltam ( az elsőn). Minden problémamentes volt. Annyit kértem a házasságkötőben hogy ülhessünk amikor csak lehet hogy ne essek össze. A második házasságomon 21 hetes voltam és szintén semmi gond nem volt. Ja és a sajátomon végig táncoltam a lagzikat!
2012. jún. 3. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

én majdnem 9 hetes voltam, és igaz nekünk 4 személyes esküvőnk volt csak vacsorával, de nekem semmi bajom nem volt, nagyon jól éreztem magam!

de igaz, hogy nekem ezután volt 2-3 hétig rosszullevős időszakom de mondjuk az is mindig de.

az esküvő du.volt igy valószínűleg nem lett volna így sem gáz.

viszont nagy esküvőhöz nem lett volna kedvem...

2012. jún. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!