Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez magvatvîz volt? Nagyon...

Ez magvatvîz volt? Nagyon intim kérdés, de megijedtem nagyon.

Figyelt kérdés
A párom kényeztetett,és nagyon nedvességet éreztünk mind a ketten.nema megszokottat,hanem szinte víz szerü.még egy kis foltban még az ágyneműn is meglátszott.22 hetes vagyok most,s nagyon megijedtem,azonnal abba hagytuk.lezuhanyoztam,azóta sincs semmi a fehérneműn.ez mi lehetett?

2013. nov. 3. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
orgazmusnál volt ez? Mert van a női ejakuláció, ami ilyen, nekem is volt már, persze magzatvíz is lehet vagy sok folyás
2013. nov. 4. 13:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok.éjjel kórházba kerültem,mert igy láttuk biztosnak.nem látják hogy konkrétan folyna a magzatvizem,maximum szivároghat.szigorú fekvés..csak mosdóba megyek.bizom a legjobbakban,mert 22,5 hét még vetélés,24 -től koraszülés.
2013. nov. 4. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Remélem, minden rendben lesz veletek! Szorítok nagyon! Kitartás!!!!
2013. nov. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!