Megijedtem, mit tegyek?
5 hetes vagyok és 2 hét múlva tud fogadni az orvos. De hallottam most itt hogy sokaknak 6-8 hetben elkezd leválni és progeszteron pótlás kell. De ha csak 2 hét múlva megyek akkor hogy kapok ilyet? Vagy ha nem ad akkor is könyörögjem ki? Keresek másik orvost?
A tüneteim egyébként a mellfájás, és amik nem tetszenek hogy érzem a hasam alját, nem fáj olyan furcsa néha mintha nyilallna vagy nem is tudom elmagyarázni+ fáj a derekam lent egy egy hosszú nap után, ami szerintem nem normális. Az orvos azt mondta a telefonba hogy de....igaza van? semmi rosszullét stb
Alapból azért nem kell progi pótlás. Ha nincs semmi pecsélgetés, barnázgatás, akkor bővel ráérsz valóban két hét múlva menni, ne aggódj.
A tüneteid meg teljesen normálisak, enyhe görcs, szúrkálás még fog is tartani. Szedhetsz rá többször magnéziumot.
Ha meg bármi gondod lenne (nagyon erős görcs, barnázés, vérzés), akkor pedig nyilván nem a dokidhoz mész, hanem azonnal az ügyeletre.
Szóval ne aggódj, minden ok.
Nyugi! Ne idegeskedj feleslegesen! Amit érzel, az természetes és a terhesség miatt van :)
Nem kell mindenkinek progi pótlás!!! Két gyermekem van, sosem kaptam progi pótlást.
Annak adnak, aki barnázgat, vérezget és lombikosoknak!
Semmi gond nincs, nyugodj meg és várd ki az UH idejét :)
Mért kéne progi pótlás?Barnázol/vérzel? Ha nem akkor nem kell. Ne idegeskedj ezen. A hasfájás tipikus tünet.Ezen se parázz. Nekem segitett a terhesvitamin a hasfájáson gondolim a benne lévő magnézium miatt. És hogy még jobban megnyugtassalak, a menzesz elmaradáson és a mell nagyobbodáson kivül semmi tünetem nem volt. A 10 héten egy kis émelygés és ennyi. ha nem gömbölyödne a pocim most mar még mindig nem hinném el hogy a baba az ultrahangon tényleg az én pocakomban növekszik. Ne spilázd tul. Boldog babavárást. ja és gratula.
16+2hkm
annak már lennének durvább jelei.
ne csináld ezt magaddal,mert a terhesség végéig meg fogsz bolondulni..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!