Baj lehet? Nagyon megijedtem.
Tegnap voltam uh-n. Következők az adatok.
BPD 93
OFD 113
Has 101
Femur 66
A két héttel ezelőtti uh adatai:
BPD 88
OFD 107
HAS 95
Femur 68
Kalkulátorral is és táblázattal is utánanéztem valamennyire a méreteknek. Lehet elmérték a combcsontot? A másik, hogy miért ilyen aránytalanok a méretek egymáshoz képest? Az OFD és a Femur nagyon kicsinek tűnik a BPD-hez képest. Az orvos viszont nem mondta hogy baj lenne. Lehet nem tudta rendesen lemérni és tévedhetett? Nyugtassatok meg hogy másnak is voltak ilyen aránytalan méreteik.
Ilyenkor még amùgyis aránytalanok. A fejük nagy a testükhöz képest,a végtagjaik pedig kicsik. Ez igy van. Baba korban is nagyobb lesz a fejük a testükhöz viszonyítva. Nem kell aggòdni.
26 hkm
Szerintem a régebbi mérésnél felfelé "kerekített" az újabbnál meg lefelé.
Nem mindegy, hogy helyezkedik el a baba, illetve a képen sem teljesen egyértelmű a test határai. Ezek körülbelüli adatok.
Ha a többi adatot pontosnak veszem, akkor a "helyes" adatok
69 és 65
Így ránézésre ez még elgépelés is lehet.
tényleg lemaradt :) csütörtökön töltöm a 39. hetet
viszont fogalmam sincs hogy mikor kell mennem megint dokihoz mert a tgyás papírt tegnap megkaptam, azzal már ott nincs dolgom de ő se mondta hogy mikor menjek vissza.
azért köszönöm a megnyugtató válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek :) én is erre gondoltam hogy nem pontosan oldalról mérte hanem valamennyire el volt fordulva a baba és úgy kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!