Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet? Nagyon megijedtem.

Baj lehet? Nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés

Tegnap voltam uh-n. Következők az adatok.

BPD 93

OFD 113

Has 101

Femur 66

A két héttel ezelőtti uh adatai:

BPD 88

OFD 107

HAS 95

Femur 68

Kalkulátorral is és táblázattal is utánanéztem valamennyire a méreteknek. Lehet elmérték a combcsontot? A másik, hogy miért ilyen aránytalanok a méretek egymáshoz képest? Az OFD és a Femur nagyon kicsinek tűnik a BPD-hez képest. Az orvos viszont nem mondta hogy baj lenne. Lehet nem tudta rendesen lemérni és tévedhetett? Nyugtassatok meg hogy másnak is voltak ilyen aránytalan méreteik.

2013. okt. 8. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős várandós vagy? Az lemaradt.
2013. okt. 8. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ossze biztos nem ment... azert az durva lenne :-). Tuti vagy elgepelte vagy elmemrte de szntem csak gepelesi hiba. Mert meresnel feltunt volna neki es emliti vagy eszreveszi a hibat mert gondolom azzal o is tisztsban van h osszefele nem megy a baba. Szerontem felesleges aggodnod. Legkozelebb ha mesz kerdezz ra.
2013. okt. 8. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha baj lenne mondta volna.Nem könnyű lemérni.X ide vag oda nem mindegy.Nyugodj meg minden rendben.Nekem is mértek mindenfélét.És gyönyörű arányos formás babám született.
2013. okt. 8. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még amùgyis aránytalanok. A fejük nagy a testükhöz képest,a végtagjaik pedig kicsik. Ez igy van. Baba korban is nagyobb lesz a fejük a testükhöz viszonyítva. Nem kell aggòdni.

26 hkm

2013. okt. 8. 08:17
 5/6 anonim válasza:

Szerintem a régebbi mérésnél felfelé "kerekített" az újabbnál meg lefelé.

Nem mindegy, hogy helyezkedik el a baba, illetve a képen sem teljesen egyértelmű a test határai. Ezek körülbelüli adatok.

Ha a többi adatot pontosnak veszem, akkor a "helyes" adatok

69 és 65

Így ránézésre ez még elgépelés is lehet.

2013. okt. 8. 11:47
 6/6 A kérdező kommentje:

tényleg lemaradt :) csütörtökön töltöm a 39. hetet

viszont fogalmam sincs hogy mikor kell mennem megint dokihoz mert a tgyás papírt tegnap megkaptam, azzal már ott nincs dolgom de ő se mondta hogy mikor menjek vissza.

azért köszönöm a megnyugtató válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek :) én is erre gondoltam hogy nem pontosan oldalról mérte hanem valamennyire el volt fordulva a baba és úgy kisebb

2013. okt. 8. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!