Szed valaki omega 3 zsirsavat, hogy okosabb legyen a babája?
Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok, egy nyugdijas doktornő ajánlotta, hogy kezdjem szedni, nemcsak a babának, hanem magamnak is használok vele. Na de mekkora mennyiségben szedjem?2009. nov. 15. 12:41
11/15 anonim válasza:
Én a 20. héttől szedem az omega 3-at, de nem csak azért, hogy okosabb legyen a baba. Számos más jó tulajdonsága is van...
12/15 anonim válasza:
Én is a Femibion-t szedem. Elolvastam a cikket, de remélem azért nem lesz túl nagy súlyú a babám, nem tudom a cikkben mennyivel nagyobb súlyra gondoltak.
13/15 anonim válasza:
Szia, én a Tevás halolajkapszulából szedtem napi 1-et végig és még a szülés után is ami megmaradt. Nekem a nőgógyászom ajánlotta és hálás vagyok neki mert a kislányomon tényleg meglátszik, mondják rá, hogy sokmindent produkál ami "okos babára" vall. De a lenmagolaj ugyanolyan jó, mert abban is van omega3.
14/15 anonim válasza:
Az utolsó harmadtól én is már csak a Tevás halolaj kapszulát szedem, terhes vitamint már nem. (Azért váltottam, mert a Femibion, amihez van Omega3 zsírsav kapszula is, az nagyon drága)Az én babám korához képest pici, uh szerintem nem igaz, hogy ettől túl nagyra nőnének, de remélem nagyon okos lesz tőle. Amúgy szerintem is csak jó hatása van: jó a székletem, nem vizesedek és toxémiás sem vagyok (38 hetes KM)
15/15 anonim válasza:
Én amiatt szedem a halolaj-kapszulát mert van egy barátunk akinek a 2 éves kisfia epilepszia-szerű tüneteket produkált, hőemelkedéstől is lázgörcse volt és a doktorok azt ajánlották nekik, hogy kapjon Omega-3-at és ha szeretnének majd kistesót akkor szedjen a mama is, mert segíti a baba idegrendszerének kialakulását és fejlődését. Én így kb 2 naponta szedem, de mellé eszem sok magvat, sült tököt és halakat is.
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!