Pokoli lábfájás a 39. Héten?
A mélyvénás trombózis nem látszik, csak az mutatja, hogy bedagad a láb es fáj. Persze nem biztos, hogy az, de a terhesség hajlamosít rá. Mindenképp orvos, mert ha az, akkor súlyos szövődménye lehet.
Nem akarlak ijesztgetni, de egyetértek az első válaszolóval.
Nem dagad....
Úgy is lehet hogy néha szünet van a fájdalomban?
Nekem volt mélyvénás trombózisom. Első nap csak fájt (mint egy izomgörcs), második nap kezdett dagadni, de még egy napig járkáltam vele, és a kórházban sem szóltak, hogy ne tegyem. Nagyon gyanús lehet, ha nem bírsz lábujjhegyre állni, mert nem tart meg a lábad.
Remélem, neked nem ez van, de ha mégis, tilos masszírozni vagy tornáztatni, hanem fel kell polcolni és kihívni a mentőt. Ha megállapították, hogy már szervült a vérrög (tehát nem fog leszakadni és embóliát okozni) és kapsz vérhigítót (ami nem veszélyes a babára nézve) meg fáslit, akkor lehet majd óvatosan újra járkálni legalább a vécéig.
Nagyon drukkolok, hogy csak valami banálisabb oka legyen a lábfájdalmadnak.
7-és
Neked volt szünet a fájdalomban? Reggel fájt, délutánra elmúlt. Most furodtem, kicsit dagadt a bokán és kezd fájni térdig:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!