36 hetes kismama vagyok és az utóbbi 1 hétben nem tudok éjszaka aludni, annyira mozog aktívan a baba. Oldalt fekszek, lehet, hogy nyomom és ezért?
Én a 35.héttől alig aludtam éjjel,nagy baba volt,kényelmetlen volt mindenhogy feküdni,és nagyon aktív volt.Plusz az idő előrehaladtával feszített,és fájt a mozgása.Hajnali 1-2 körül állt le pár órára,úgy reggel 6-ig.Sosem számoltam a magzatmozgást,mivel nekem az volt a fura,ha pár percig nem éreztem mozogni.
Nekem is fiú,és nagyon nagyon aktív volt bent,ilyen maradt kint is,egyfolytában pörög!Nagyon kevés alvás elég neki,kb.éjszaka alszik este 10-11-től reggel 6-fél 7-ig,nap közben meg jól ki kell fárasztani,hogy elaludjon 3 előtt (pl.2-3 óra játszótér,meg séta,ill.elmenni valahova vele),akkor úgy 1,5 órám van felkészülni a következő "menetre",és utolérni magam.Ha nem lenne egy nagyi,aki délelőtt beugrik,semmivel sem végeznék.
Nem hiszem,hogy hamarabb érkezne,mert nekem pl. a szülés napjáig ilyen aktív volt,40+1-re született,de sürgősségi császárral,mert a ficánka nem bírt magával,a köldökzsinórral kötözött sonkát csinált magából,el is nyomta,így fenyegette az oxigénhiány...Amúgy még jól túl is hordtam volna,mert semmi jele nem volt a közelgő szülésnek.Teljesen zárt voltam,0 méhtevékenységgel,soha nem volt jóslóm sem...
Kedves 2.!Nem biztos,hogy észreveszed,mert nekem a doki azt mondta,hogy a biztonság kedvéért azonnal császároz,mert ha hazaküldene,lehet,hogy másnapra meghalna a baba.Az NST-n 4x esett a szívhangja 20 perc alatt.Én áldom a dokit a mai napig,amiért gyorsan megcsászározott.Se ő,sem én nem készültünk erre.Mikor mondta,hogy akkor most jöjjön velem,megcsászározzuk,azt hittem viccel,ugyanis április 1-je volt...Az volt jó még a dologban,hogy legalább nem volt időm megijedni,gyorsan történt minden.
(1. válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!