Hirtelen sorban terhesednek meg az ismerőseim. Más is jár így?
22 éves vagyok, és csak lesek, hogy mennyi terhes, házas, menyasszony, és saját házzal rendelkező, velem egyidős ismerősöm lett hirtelen (osztálytársak, évfolyamtársak, szaktársak).
Vagy csak azért veszem most ennyire észre ezeket, mert én is vágyok erre?
A komoly kapcsolat már megvan, de semerre sem állok úgy az életben. Lehet amúgy hülye kérdéseket teszek fel.. de eskü, nem akarok nyafogni.
Vagy ez ilyen általános jelenség, ha valaki vágyik valamire abból hirtelen egy rakás lesz?
Jaj ne veszekedjetek már :S
Megmondom őszintén nem a tizenéves korosztály volt a kérdésem témája, hanem a huszonévesek, annak is az első fele.
Nekem terhes, babás, házas, menyasszony ismerőseim fele kb. elég jó helyzetben van (saját lakás, jó munkahely stb.) a másik fele közepesen jó körülmények között (albérlet, egyik szülőnél lakás stb.)
Az az érdekes, hogy két ismerősöm vállalt gyereket szülőknél lakva, az egyik ismerős szegény, szerintem a baba csak becsúszott, a másik ismerős szülei pedig milliomosok, van saját vállalkozásuk ahol az ismerős lány dolgozik. Mivel óriási nagy házuk van ezért ott fognak lakni a férjével. Ebben se látok problémát, ez nem a szülők nyakán lakás, főleg hogy még 3 másik család is kényelmesen ellakna ott. Ezt a nagyszülők találták ki így.
Én sok helyen azt tartom érdekesnek, hogy ténylegesen saját házuk lakásuk van 20-on éves ismerőseimnek, és nem egy putri. Hogy tartanak itt ennyi idősen? Vagy csak az én szüleim nem indítottak útnak milliókkal?
Igazából engem csak a lakás/ház választ el a babától, na meg egy jó munkahely. Tudom magyar szokás ennyire görcsösen ragaszkodni a saját ingatlanhoz, külföldön mindenki albérletezik, DE ott ez jobban meg is van oldva. Számolgattam a legjobb esetben 27 éves koromra sikerül valami saját ingatlant összehozni, legrosszabb esetben soha :D középút kb. 32 éves kor.
Szerintetek érdemes amúgy albérletbe gyermeket vállalni? Hajlok efelé, mert egyszerűbb, csak kicsit félelmetes lenne nekem. Mondjuk ha baj van itt vannak a szüleim, de kicsit ijesztő így nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!