Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hirtelen sorban terhesednek...

Hirtelen sorban terhesednek meg az ismerőseim. Más is jár így?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és csak lesek, hogy mennyi terhes, házas, menyasszony, és saját házzal rendelkező, velem egyidős ismerősöm lett hirtelen (osztálytársak, évfolyamtársak, szaktársak).

Vagy csak azért veszem most ennyire észre ezeket, mert én is vágyok erre?

A komoly kapcsolat már megvan, de semerre sem állok úgy az életben. Lehet amúgy hülye kérdéseket teszek fel.. de eskü, nem akarok nyafogni.

Vagy ez ilyen általános jelenség, ha valaki vágyik valamire abból hirtelen egy rakás lesz?

2013. nov. 1. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen volt nekem 2009..:D
2013. nov. 2. 00:07
 2/12 anonim válasza:
70%

En is hasonlo helyzetben vagyok. Szeretnek egy pasit erre csak nekem nincs... :/. (nem azert szeretnek mert mar mindenkinek van/volt csak olyan jo lenne valakivel setalni a parkban :$) am szerintem lehet, hogy azert veszed eszre annyira mert te is egy csaladra vagysz.

En pl. Eddig egyszer sem figyeltem fel ra, hogy mindenkinek van pasia meg ilyenek...csak miota szeretnek egyet :D .

2013. nov. 2. 00:14
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Én 20 éves vagyok és egyáltalán nem vágyom házasságra meg gyerekre. Ennek ellenére itt most hihetetlen nagy divat lett a 16-18 éves korosztályban a gyerekszülés. Természetesen a büszke kismamáknak se állásuk, se lakásuk, de még csak középfokú végzettségük sincs, csak egy szakmunkás barátjuk, akivel pár hónapja vannak együtt. Tehát gyakorlatilag a semmibe vállalnak gyereket. Szóval vagy nagyon hülyék, vagy ennyire válság van, hogy már gumira se telik.
2013. nov. 2. 03:52
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Lassan már én érzem magam kívülállónak, amiért 20 évesen nincs még gyerekem...
2013. nov. 2. 03:53
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Nos én 20 évesen lettem terhes,volt pénz gumira kedves válaszoló,tehát magam sem értem hogy,megszületett a fiunk,a lényeg,hogy utána,mint az özönvíz az 20-24 ismerőseim,barátaim,csoporttársaim régi osztálytársaim,évfolyamtársaim közül sokan terhesek lettek,fiam 2,5 éves és ezalatt az idő alatt legalább 10 baba született,mellesleg én is menyasszony vagyok,és van egy örökölt házunk amit önerőből újítottunk fel,és mindketten dolgozunk tehát nem a semmire.Kedves Kérdező általában amire vágyik az ember arra jobban felfigyel,amíg nem volt gyerekem fel sem tűnt kinek van kinek nincs.
2013. nov. 2. 08:16
 6/12 anonim ***** válasza:
*a 20-24 éves
2013. nov. 2. 08:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az van, hogy ha valami foglalkoztat akkor arra felfigyelsz. Mi pl amikor elkezdtük tervezgetni a babát feltűnt, hogy minden második nő aki velem szemben jön az terhes. Eddig is így volt valószínűleg csak éppen fel sem tűnt.
2013. nov. 2. 08:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Hmm igazatok van. Csak minden héten lehidalok, hogy "még ő is?" :D
2013. nov. 2. 09:26
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Normális ha szeretnél mindent,és akkor veszed észre mindeki már babázik vagy feleség albérletbe vagy saját családiba van
2013. nov. 2. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Mi hat eve vagyunk hazasok, es kb hat es fel eve probalkozunk babaval. Sz elso idoben meg csak azok estek teherbe a regi osztalyombol, akik buliban inkabb ittak volna egy pohar vizet. Aztan jottek a hazasok, meg a nagyon friss hazasok, akik amugy nem is akartak gyereket, csak veletlenul osszejott nekik. Mi meg kuzdottunk erte, es hirtelen mindenki terhes lett korulottem. Sajnos ki kell birni.
2013. nov. 2. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!