Hirtelen sorban terhesednek meg az ismerőseim. Más is jár így?
22 éves vagyok, és csak lesek, hogy mennyi terhes, házas, menyasszony, és saját házzal rendelkező, velem egyidős ismerősöm lett hirtelen (osztálytársak, évfolyamtársak, szaktársak).
Vagy csak azért veszem most ennyire észre ezeket, mert én is vágyok erre?
A komoly kapcsolat már megvan, de semerre sem állok úgy az életben. Lehet amúgy hülye kérdéseket teszek fel.. de eskü, nem akarok nyafogni.
Vagy ez ilyen általános jelenség, ha valaki vágyik valamire abból hirtelen egy rakás lesz?
En is hasonlo helyzetben vagyok. Szeretnek egy pasit erre csak nekem nincs... :/. (nem azert szeretnek mert mar mindenkinek van/volt csak olyan jo lenne valakivel setalni a parkban :$) am szerintem lehet, hogy azert veszed eszre annyira mert te is egy csaladra vagysz.
En pl. Eddig egyszer sem figyeltem fel ra, hogy mindenkinek van pasia meg ilyenek...csak miota szeretnek egyet :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!