Sokan vetetitek le a koldokvert? Es miert, nem sokaljatok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 08:29
1/5 anonim válasza:
Mi levetettük, nem sokallom, nem tudnám megbocsátani magamnak, ha olyan betegsége lenne, amin ez segíthetne én meg sajnáltam rá a pénzt. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Mi nem sajnáljuk rá a pénzt, hanem egyszerűen nem tudnánk kifizetni. Ha ki tudnánk gazdálkodni, akkor lehet, hogy levetetnénk, de nem megy. Ettől még nem leszünk rossz szülők szerintem. Így csak bizakodni tudunk, hogy fejlődik annyit az orvostudomány, hogy mesterségesen is elő tudnak állítani megfelelőt vagy egyáltalán nem lesz rá szükség.
3/5 anonim válasza:
Minket lebeszélt a genetikus mondván, hogy legtöbbször még ha szükség lenne rá akkor sem tudják felhasználni mert egyszerűen kevés az a mennyiség amit le tudnak ilyenkor venni ill. nem ritkán előfordul, hogy tárolás vagy bármi más miatt használhatatlanná válik sajnos. Ha szükséges sok esetben másképpen is meg tudják oldani már a gyógyítást vagy a kezelést.
4/5 anonim válasza:
Mi levetettük, nagyon jó lehetőségnek tartom.2 évig havi 15 ezret kibírunk ezért.Nem sokallom.
5/5 anonim válasza:
nem tudtuk megtenni-pénz:-(Ez a mai világ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!