Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának ha sokszor sírok?

Árt a babának ha sokszor sírok?

Figyelt kérdés

Elég sokat vitatkozunk a férjemmel és most nagyon kibuktam :(

Próbálom magam lenyugtatni,de nehéz.25hetes vagyok

2013. nov. 1. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
elvileg nem tesz jót.nálam ez szinte napi szinten volt fél óra volt a minimum,egészségesen született,nagyon mosolygós jó kedvű baba.menj sétálj egyet ilyenkor ha kezdesz kibukni a friss levegő jót tesz.vagy találkozz barátnőiddel kicsit pletyizni stb
2013. nov. 1. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyítva, hogy ártalmas, de van benne valami, inkább az idegeskedés nem tesz jót! Amúgy együtt érzek, én is ugyanígy vagyok.
2013. nov. 1. 11:25
 3/7 MrPifta ***** válasza:
de neked sem tesz jót! Próbáljatok inkább megbékélni!
2013. nov. 1. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Én iszonyat sokat sírtam a terhesség alatt, sokszor szinte hisztérikus rohamaim voltak, mégis a lányom egy tünemény, nyugodt, mosolygós, barátkozó baba.

Viszont biztos nem tesz jót a stressz, se neked, se neki.

2013. nov. 1. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előző terhességemnél a férjemet kirúgták a válság beütött a munkahelyem kicseszett velem, rengeteget bőgtem, stresszeltem és idegeskedtem, de egyelőre úgy tűnik, hogy a lányomnak semmi baja (3 éves múlt). Azért próbálj meg megnyugodni, mert neked viszont nagyon nem jó a sok sírás.
2013. nov. 1. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindkét terhességemet végig stresszeltem különböző okok miatt, még is mindenki ilyen mosolygós kis tünemény gyerekeket akar, mint nekünk van a férjemmel.Jó persze kicsit akaratosabbak, mint az átlag, de egyébként szinte állandóan mosolyognak.De mi sem vagyunk azok a halvérűek, így egyértelmű hogy ilyen természetűek.

Az a lényeg, hogy ha ideges is vagy, akkor is rendesen táplálkozz..nekem ez volt a legnehezebb a terhességeim alatt..ugyan is én ha ideges vagyok nem tudok enni..de olyankor szinte megerőszakoltam magam és ettem.

Lányom Januárban lesz 3 éves, fiam pedig most 4-én 11 hónapos.

2013. nov. 1. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja a babádnak!czeizel endre műsorában pont erről volt szó,figyelemmel kísérték a láger táborok után született gyermekeket és teljesen normálisak voltak idegrendszerügyileg,vidámak mosolygósak,nagyon el van ott még szeparálva a magzat/baba,a pocakban még nem sérülnek. Ezt a genetikus mondta. Szülés után már nem ez a helyzet:)
2013. nov. 1. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!